Gebelik kesesi gelişmeyen arkadaşlar

Elvinevra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
33
6
1
42
7+2 günlük hamileyim. 5 haftada kese gorüldü.6 haftada kalp atışını gördük bebegimin ama kese ilk muayenedeki ölçülerle nerdeyse aynıymış.10 gün sonra kont.dedi doktor.
Başka bir doktora gittim sabredemedim.kese gerçekten küçük 2 hafta bekleyelim dedi.Arkadaşlar bu şekilde olup kesesi normale dönen varmı lütfen varsa yazsın.
Çok korkuyorum.rabbim nerde varsa yardımcısı olsun

Bende 6 haftalık hamileyim geçen hafta doktor banada 1 haftada bebek 3mm den 8 mm olmuş ama gelişimi yavaş kese küçük dedi :-( 2 buçuk yıl sonra hic tedavi gormeden kendiliğinden hamile kaldım Rabbimin mucizesi hediyesi minigim ama cokk korkuyorum bende senin gibi endiseliyim yarin doktor kontrolum var inşallah Rabbim bebislerimizi bize bagislasin. Kalp atışını benim doktor daha yeni dinlemek icin dedi ama siz dinlemis siniz şimdi iyice karıştı kafamm :-(

Durumunda değişiklik oldugunda yazarmisin bilgi olur birbirimize Elvinevra

İnşallah yarın güzel haberler alırsın.Ben 5 haftaliktı ilk muayenemi oldum.6 haftada kalp atısıni gördük ama kesem büyümüyoe.Dün hafif kanamam oldu.önce kırmızı sonra kahve telvesi gibi.çok korktuk.Acile gittik.Bugün de doktoruma.Bebegim 7 haftalik olmuş.Kese de 5haftaliķ görünüyormuş.

Beklemekten başka yapıcak bişey yok diyor doktorum.Çok agir grip geçirdim 10 gundur .sebeb arıyorum teselli için.
Kesen kaç haftalık bebek kaç haftalık.onu sor doktoruna .Allah yardıcımız olsun hepimize çok zormuş elimize almadan kaybetme korkusu.
Y
Bazen geç döllenme oluyor korkma yarın duyarsın inşallah minigin kalp atışlarını.

İnşallah Rabbim onları bize bagislasin hamileliğin mutluluğunu bile doğru düzgün yasayamadan olumsuz seyler duymak yipratiyo işte kaybetme korkusu çok kötü Rabbim kimseye yasatmasin sağ sağlim kavussun herkes minigine..ilk hamileligin mi canim

İlk hamileligim süpriz geldi.gebe kalmadan once 2 kez yumurta çatlatma iğnesi oldum.Olmadı rahim filmi çekildim herşey normal.filmden 1 aysonra hamile kaldim hatta umruma takmadım adet gecikince kist falandır dedim.34 yaşındayım ve pkoluyum.
Sen de içini ferah tutmaya çalıs.Bebegin küçük olmasındanda korkma.Haftasına yetişir.Ben iki haftadır hasta olucak kadar taktım .kanama oldu.simdi biraz rahat olmaya çalısıyorum.Kendini çok sıkma sakın insallah yarın hayırlı haber alırsın

Selam canım.dun gittik doktora minigim 13 mm olmuş cok şükür kese bir hafta geriden geliyormuş ama yinede gelişiyor dedi doktor sorun yok dedi..bence sende sıkma canını boşuna üzülme seninde yolunda dir Allahın izniyle :-)

Ayy çok sevindim inan.Gözün aydın.Darısı başıma diyelim .Ben fazla ümitli degilim
15 de kont.bakalım Rabbim yardımcım olsun.

Tşk ederim canımm çok sağol..ümitsiz olma Sakın Allahın izniyle olumlu şeyler duyacaksin sende inşallah ben inanıyorum bol bol dua et bende edicem senin icin ;-)

Bol bol su süt yoğurt çerez ozellikle ceviz fındık tüket mümkünse canim ayrıca doktor progestan adinda bi ilaç verdi mi sana

Progestron 200x2 fitil olarak kullaniyorum.Coraspirin de verdi.çok dikkatliyim beslenmede.5 gün sonra kontrolüm var hayirlısı bakalım

Kaç gunde bir gel diyor ki sana doktor. bana cumartesi yada pazartesi gelip net olarak kalp atışlarini dinleyebilirsiniz desi yarın yine gitcem bakalım inşallah yolunda devan ediyordur hersey..ozele mi gidiyosun yoksa devlet hastanesine mi canım

7+2 günlük hamileyim. 5 haftada kese gorüldü.6 haftada kalp atışını gördük bebegimin ama kese ilk muayenedeki ölçülerle nerdeyse aynıymış.10 gün sonra kont.dedi doktor.
Başka bir doktora gittim sabredemedim.kese gerçekten küçük 2 hafta bekleyelim dedi.Arkadaşlar bu şekilde olup kesesi normale dönen varmı lütfen varsa yazsın.
Çok korkuyorum.rabbim nerde varsa yardımcısı olsun
Arkadaşım moral bırakmıyolar insanda tamam doktorlar yalan söylemez olanı söylüyolar fakat bolbol dinlen stres yapma diyorlar mümkün değill boş gebelik, mol gebelik ,dış gebelik , kese küçük , kese büyük.. Böyle sorunlar cok yaygıaştı bizler nasıl stres yapmıyacağızkii? Eskiden ne guzel adeti gecikirmis hamileyim derlermiş oh mis doğururlarmış çünkü o zamanlar bu stres yaratacak gereksiz düşünceler yokmuş.. bunlar çıktığı için düşük vs tehlikelerin.artması cok normalll... Takma kafana Allahın izniyle herşey yoluna girerr ve ısrarla evladina dua et ...

Aynen bana bu kese olayını emin olunca söyleseydi .2 haftadır ben ve ailem işkence çekmezdik.Hamile olduğumu anlayamadan strese girdim.
Hayırlısı inşallah.teşekürler

Özel hastaneye gidiyorum özel muayanene gibi degil.devletten daha ilgili.normalde ayda bir ama sorunlu olunca 10 gun yada 2 haftada bir .benim lekelenmede olunca biraz sık gitmiş oldum.senin özelmi

Back
X