Gebelik kesesi gorunmuyor

Fundaa_aa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
418
289
18
36
5 haftalik hamile görünüyorum. Bhgc 2000. Fakat kese görünmedi. İnternette okudukça cildiriyorum. 2000 de kese görünmesine dış gebeliktir yazıyor. 2000 i geçtikten sonra bebisini kesesini gören var mı. Çok korkuyorum mm.

5 haftalik hamile görünüyorum. Bhgc 2000. Fakat kese görünmedi. İnternette okudukça cildiriyorum. 2000 de kese görünmesine dış gebeliktir yazıyor. 2000 i geçtikten sonra bebisini kesesini gören var mı. Çok korkuyorum mm.

Benim de 1800 küsürlerde görünmemişti. Hemen ertesi günü başka bir doktor gördü ve tekrar teste yolladı. o zaman değerim 3000 lere yaklaşmıştı ve kese göründü. Yani olabiliyor. Bizim kese tam tüpün ucuna yerleştiği için görünmemişti. Sakin olmaya çalış, inşallah bir kaç güne görürsün keseyi :)

başka bir doktora görünsen? doktorun bana dediği 1500 değerde kese görünür.

stres yapma, o kadar çok hamileden o kadar değişik şeyler duydum ki. görürsün inşallah keseyi ve ardından minik kalp atışlarını da duyarsın.

Doktordan doktora değişiyor, sen yine de acele etme. Bana bir hafta sonra gel dedi darbeden dolayı gelmemiş bir haftayı bekledim şimdi ikinci haftayı bekliyorum mecburen.

benim arkadaşımında buna benzer bi olayı oldu değerleri yavaş ilerliyodu kese görünmüyordu gittiği 3 doktorda dış gebelik tarzı bişey söyledi ilaçla düşüreceklerdi. Zeynep Kamil Doğum Hast. gittiğindeki muayenede doktorlar siz bu bebeği istemiyomusunuz bebek sağlıklı demiş. şu an gebeliğinde bir sıkıntı yok

Benim de 1800 küsürlerde görünmemişti. Hemen ertesi günü başka bir doktor gördü ve tekrar teste yolladı. o zaman değerim 3000 lere yaklaşmıştı ve kese göründü. Yani olabiliyor. Bizim kese tam tüpün ucuna yerleştiği için görünmemişti. Sakin olmaya çalış, inşallah bir kaç güne görürsün keseyi :)
İnşallah canım. Çok moral verdin belki bugün dayanamayıp giderim. Çünkü uyuyamiyorum.
Doktordan doktora değişiyor, sen yine de acele etme. Bana bir hafta sonra gel dedi darbeden dolayı gelmemiş bir haftayı bekledim şimdi ikinci haftayı bekliyorum mecburen.
Sen gördün mü canım keseyi

Benim de ilk görünmedi 900 dü hcg bir hafta geçince gittim, bir çok doktorun alttan göremediği bebişi doktor üstten gördü. Bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, darbe olunca ve çalıştığım için bir hafta daha beklemek zorundayım Cumartesini. Velhasıl sen anne olacaksın sabırlı ol, aklına kötü şeyler getirme zaten kötüyse olmuştur düzeltemezsin, iyiyse evhamla kötü hale getirirsin.

Cnm tam olarak 4000 lerdr filan gorunuyor 2000 lerde alttan bakinca gorebilirler karindan goremezler
ayrica kilolu bayanlarda daha uzun suruomus gorunmesi sen kac kilosun

Benim de ilk görünmedi 900 dü hcg bir hafta geçince gittim, bir çok doktorun alttan göremediği bebişi doktor üstten gördü. Bir hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, darbe olunca ve çalıştığım için bir hafta daha beklemek zorundayım Cumartesini. Velhasıl sen anne olacaksın sabırlı ol, aklına kötü şeyler getirme zaten kötüyse olmuştur düzeltemezsin, iyiyse evhamla kötü hale getirirsin.
Çok teşekkür ederim. Ultrason cihazı fark eder mi acaba benim gittiğim doktordaki pek yeni değil gbi haber alınca yazıcam size senin gibi sakin pozitif bi anne olabilirim umarım

İnşallah canım. Çok moral verdin belki bugün dayanamayıp giderim. Çünkü uyuyamiyorum.

Dün 2000 ise bugün 3000 lere yaklaşmıştır zaten. bu durumda beklemek ne kadar zor biliyorum, o yüzden için rahatlayacaksa git tabi ki. umarım güzel haberlerini gelip yazarsın ;)

Çok teşekkür ederim. Ultrason cihazı fark eder mi acaba benim gittiğim doktordaki pek yeni değil gbi haber alınca yazıcam size senin gibi sakin pozitif bi anne olabilirim umarım

evet cihaz bile bir miktar etkiliyor. Çünkü ben yeni doktoruma ilk gittiğimde bir gün önce başka doktorun keseyi göremediğinden bahsedince; o zaman içerdeki makinadan bakalım, daha detay gösterir o demişti.

Doktor ne dedi onun ne dedigi onemli
cokta kilolu degilmissin boyuna gore iyiymis kilon :KK66:
Doktor şurada olucak gibi emin değilim kana bakalım dedi. 2000 çıktı 3 gun sonra bakalım kesin olsun dedi. Sonra 2000 ile gorunmedigini internete yazınca dış gebelik yazıları beni bunalıma soktu. Eşime korkuyorum dedikçe yeter paranoyak misin diyo kimse anlamıyor

2200 lerde benim kesem minicik nokta göründü hatta görülmedi diye bilirim 2 gün sonra görülür endişe etme, sanırım benim 4000/5000 arası görüldü

Doktor şurada olucak gibi emin değilim kana bakalım dedi. 2000 çıktı 3 gun sonra bakalım kesin olsun dedi. Sonra 2000 ile gorunmedigini internete yazınca dış gebelik yazıları beni bunalıma soktu. Eşime korkuyorum dedikçe yeter paranoyak misin diyo kimse anlamıyor
Dis gebelikte agri cok olur diolar agrin filan var mi bi de doktorlar rahim duvarinin kalinlasmasindan anliyorlar dis gebelik olup olmadigini

Sen şuanda dış gebelik fikrini aklından çıkar gereksiz strese girme birdahaki gittiğinde görünür. Daha çok aşama var aklını karıştırma canım

Back
X