Gebelik kesesi görüntüsü?

kawasakiz800

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
3
3
1
38
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim doktor gebelik kesesinin olduğunu gayette iyi olduğunu söyledi fakat yolk kesesinden bahsetmedi bizde bilmediğimizden soramadık anlayanlar varsa görüntüyü paylaşıyorum yolk kesesi bana sanki var gibi geldi birde siz bakarsanız çok memnun olurum selam ve sevgiler...

Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim doktor gebelik kesesinin olduğunu gayette iyi olduğunu söyledi fakat yolk kesesinden bahsetmedi bizde bilmediğimizden soramadık anlayanlar varsa görüntüyü paylaşıyorum yolk kesesi bana sanki var gibi geldi birde siz bakarsanız çok memnun olurum selam ve sevgiler...
canm ultrason çıktısından birşey anlamadım ama doktor kese iyi dediyse sorun yoktur.ben de 2 doktora gitmiştim.hiç ayrıca yolk kesesinden bahseden olmadı.rahat ol tadını çıkar

Gittiğiniz hastaneden verilen hasta kayıt kağıdında hasta numarası oluyor o numarayla tahlil sonucu gibi bakarsanız ultrason değerlendirmesini yazıyor doktorlar. Bana da bahsetmemişti ben internetten gördüm yolk kesesi izlendi diye rapor yazılmıştı. Bi dahaki hafta da bebişi gördü zaten :anneadayı:

15 haftalik hamileyim arkadaşlar keseniz sagdami soldami acaba cevap yazarsanız sevinirim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum rabbimden

15 haftalik hamileyim arkadaşlar keseniz sagdami soldami acaba cevap yazarsanız sevinirim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum rabbimden

Kızlar hcg sonuclarım adetten iki gün önce 197 8 gun sonra 2807 2gun sonra 6137 son adet tarihime gore 5+1gunluk hamileyim ama keseyi göremedik çok üzgünüm ve çok endişeliyim ve hiçbir gebelik belirtim yok kesenin gozukmemesi normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz

Kızlar hcg sonuclarım adetten iki gün önce 197 8 gun sonra 2807 2gun sonra 6137 son adet tarihime gore 5+1gunluk hamileyim ama keseyi göremedik çok üzgünüm ve çok endişeliyim ve hiçbir gebelik belirtim yok kesenin gozukmemesi normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz

Ultrasona tuvalete sıkışık vaziyette mi gittiniz peki?

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?
1 haziranda yumurtlama takibi ile çatlatma iğnesi vuruldum.16 haziranda beta hcg 50 17 haziranda ise 80 çıktı.bir önceki regl tarihim 16 mayıs.şimdi bebeğim kaç günlük olmuş oluyor ve keseyi ne zaman görebilirim lütfen yardımcı olun

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?
1 haziranda yumurtlama takibi ile çatlatma iğnesi vuruldum.16 haziranda beta hcg 50 17 haziranda ise 80 çıktı.bir önceki regl tarihim 16 mayıs.şimdi bebeğim kaç günlük olmuş oluyor ve keseyi ne zaman görebilirim lütfen yardımcı olun
5 hafta 1 günluk cnm kan değerin 2000lere çıkınca görürsün suan kac

kan değerimi suan bilmiyorum en son 17haziranda 80di nir önceki gün 50idi doktor artış ii dedi ama 27 haziranda tekrar gitmemi istedi birdaha değer ölçümü istemedi

Back
X