Gebelik kesesi görüntüsü?

Kızlar hcg sonuclarım adetten iki gün önce 197 8 gun sonra 2807 2gun sonra 6137 son adet tarihime gore 5+1gunluk hamileyim ama keseyi göremedik çok üzgünüm ve çok endişeliyim ve hiçbir gebelik belirtim yok kesenin gozukmemesi normal mi lütfen yardımcı olurmusunuz
Canım üzülme geç görünebiliyor inşaallah sağlıklı bir hamileliktir benimde 5te çok zor göründü bende bir iki hafta sonra tekrar baktıracağım sende bir hafta sonra tekrar baktır canını sıkma hiç stres felqn yapma sakın

inşallah cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sadece çok endişeliyim
keseyi ve kalp atışını görmeden içim rahat etmiyor
Kalp atışını duyana kadar benimde rahat etmeyecek ama biz ne kadar sakin ve mutlu olucak bebeğimiz de o kadar mutlu olacak stres yapmamalı yız i. Zamana bırakmalıyız bebişimiz Allah ın izniyle içimizde büyüyor :KK200::anneadayı::anneadayı::KK46:

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ?
1 haziranda yumurtlama takibi ile çatlatma iğnesi vuruldum.16 haziranda beta hcg 50 17 haziranda ise 80 çıktı.bir önceki regl tarihim 16 mayıs.şimdi bebeğim kaç günlük olmuş oluyor ve keseyi ne zaman görebilirim lütfen yardımcı olun
5+1 oluyor canım sat a göre hesaplanıyor ama senin geç döllenme olmuş olabilir o zaman daha küçük ise ultrasonda hemen gmrünmeyebilir ben 4+6 da gittim göremediler benim tahmini yumurtlama 28 Mayıs 11 Haziran da beta hcg 256 çıkmıştı bemce 1 hafta daha bekle öyle baktır şimdi görünmez ise moralin bozulmasın

Back
X