- 14 Eylül 2018
- 73
- 26
- 88
- Konu Sahibi SEZENCE_84
-
Ben 8.haftamda duydum kalp atışını biraz daha bekleyip stres yapmayın benceMerhaba kesem haftasına uygun 6+2 fakat kalp atışı görmedik vajinal ultrasonda .bebek 2,60mm. Bilenler kese haftasında olup kalbini sonradan duyanlar var mı aranızda .İlk gebeliğim de kalp durmasından sonlandı 1haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum (iğne) .Bilenler deneyimli anneler lütfen sizden yorum bekliyorum
8.haftanın sonuna kadar duyulmayabilir korkmayınMerhaba kesem haftasına uygun 6+2 fakat kalp atışı görmedik vajinal ultrasonda .bebek 2,60mm. Bilenler kese haftasında olup kalbini sonradan duyanlar var mı aranızda .İlk gebeliğim de kalp durmasından sonlandı 1haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum (iğne) .Bilenler deneyimli anneler lütfen sizden yorum bekliyorum
İnşallah tez zamanda yeniden sağlıklı ve hayırlıca yeniden hamile kalırsınızBende böyle olup gelişimi durdu ama her bebek aynı değil
Benim tüp bebekti doktorlar her şeyin farkındaydı ilaç kullanamam rağmen yaşamadı bebegim
8 haftadan önce kendinizi üzmeyin bir anda gelişiyor bazı bebek
Devlete gidiyorsanız özele gidin makineleri daha iyi6+4 duyulmadıDoktorlar sakince bekle diyor ne mümkün vajinaldan son 7 hafta sanırım. kaldı 3 gün.
Özele gittim. Hatrı sayılır bir özele gittim hattaDevlete gidiyorsanız özele gidin makineleri daha iyi
Desteğiniz için teşekkürler.Ama benim kesemde haftasına uygun gibi görünüyor. Ya nasip durumları.. Allah ol derse olacak ...Allah ın dediği olur. Bekleyeceğim ....Merhaba, benim sat 7+0 ultrasona göre 6+3 de duydum sanırım. Yani geç döllenme durumları olabiliyor bir de her bebek ve her gebelik süreci bir değil lütfen üzülmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın.
Çok geçmiş olsun yolk sac cok büyümüş yaşasaydı engelli bir birey olacaktıBebek 3.1mm olmuş yolksac 7mm kalp atışı yok pazartesi bakalım kürtaj olalım dedi Drumutlar tükendi
Ben de doktora gittiğimde 6+1 olmalıydı 5+4 çıktı kalp atışı duyamadık bebeği görmedik kese 13 mm iyi mi hiçbir şey bilmiyorum korkuyorum 10 gün sonra gel dediÇok geçmiş olsun yolk sac cok büyümüş yaşasaydı engelli bir birey olacaktı
Kese 25 mm olana kadar boş gebelik vb denilmez geç döllenmiş olabilir HCG degeriniz nasıldıBen de doktora gittiğimde 6+1 olmalıydı 5+4 çıktı kalp atışı duyamadık bebeği görmedik kese 13 mm iyi mi hiçbir şey bilmiyorum korkuyorum 10 gün sonra gel dedi
Benim tedaviyle oldu femara kullandım takiple oldu sürekli hastanedeydim ne zaman döllendiğini dahi biliyorum evet geç ama.. Ne bileyim 31 le öğrendik 122 oldu 403 oldu daha kan istemedi doktorum hatta ilk ikiz olabilir diyordu tek olduğu kesinleştiKese 25 mm olana kadar boş gebelik vb denilmez geç döllenmiş olabilir HCG degeriniz nasıldı
Evet.Allahtan hep hayırlısını ve sağlıklısını diledim.Çok geçmiş olsun yolk sac cok büyümüş yaşasaydı engelli bir birey olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?