Gebelik kesesi haftasına uygun kalp atışı yok :(

SEZENCE_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
73
26
88
Merhaba kesem haftasına uygun 6+2 fakat kalp atışı görmedik vajinal ultrasonda .bebek 2,60mm. Bilenler kese haftasında olup kalbini sonradan duyanlar var mı aranızda .İlk gebeliğim de kalp durmasından sonlandı 1haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum (iğne) .Bilenler deneyimli anneler lütfen sizden yorum bekliyorum

Benim bildiğim normalde gebelikte kalp atışı 7 veya 8. haftada duyuluyor. Ha ben kendim 6+1’de duymuştum ama bu kişiye göre değişebiliyor. Genelleme dediğim gibi 7 ve 8. hafta. Yani o yüzden canını çok sıkma. Doktorun ne dedi peki bu duruma?

Merhaba kesem haftasına uygun 6+2 fakat kalp atışı görmedik vajinal ultrasonda .bebek 2,60mm. Bilenler kese haftasında olup kalbini sonradan duyanlar var mı aranızda .İlk gebeliğim de kalp durmasından sonlandı 1haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum (iğne) .Bilenler deneyimli anneler lütfen sizden yorum bekliyorum
Ben 8.haftamda duydum kalp atışını biraz daha bekleyip stres yapmayın bence 😊 inşallah sağlıkla gelsin

Doktorum haftaya perşembe gel geç döllenme olabilir dedi fakat kese ve yolla saç haftasına göre geliştiği için benim biraz aklım karıştı :( geç döllenme olduysa kesenin de daha küçük vs olması gerekmezmiydi?

8.haftanın sonuna kadar duyulmayabilir korkmayın

Bende böyle olup gelişimi durdu ama her bebek aynı değil
Benim tüp bebekti doktorlar her şeyin farkındaydı ilaç kullanamam rağmen yaşamadı bebegim

8 haftadan önce kendinizi üzmeyin bir anda gelişiyor bazı bebek

Bende böyle olup gelişimi durdu ama her bebek aynı değil
Benim tüp bebekti doktorlar her şeyin farkındaydı ilaç kullanamam rağmen yaşamadı bebegim

8 haftadan önce kendinizi üzmeyin bir anda gelişiyor bazı bebek
İnşallah tez zamanda yeniden sağlıklı ve hayırlıca yeniden hamile kalırsınız ❤️

6+4 duyulmadı:KK43: Doktorlar sakince bekle diyor ne mümkün vajinaldan son 7 hafta sanırım. kaldı 3 gün.

Merhaba, benim sat 7+0 ultrasona göre 6+3 de duydum sanırım. Yani geç döllenme durumları olabiliyor bir de her bebek ve her gebelik süreci bir değil lütfen üzülmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın.🙏

Merhaba, benim sat 7+0 ultrasona göre 6+3 de duydum sanırım. Yani geç döllenme durumları olabiliyor bir de her bebek ve her gebelik süreci bir değil lütfen üzülmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın.🙏
Desteğiniz için teşekkürler.Ama benim kesemde haftasına uygun gibi görünüyor. Ya nasip durumları.. Allah ol derse olacak ...Allah ın dediği olur. Bekleyeceğim ....

Bebek 3.1mm olmuş yolksac 7mm kalp atışı yok pazartesi bakalım kürtaj olalım dedi Dr:( umutlar tükendi

Ben de doktora gittiğimde 6+1 olmalıydı 5+4 çıktı kalp atışı duyamadık bebeği görmedik kese 13 mm iyi mi hiçbir şey bilmiyorum korkuyorum 10 gün sonra gel dedi
Kese 25 mm olana kadar boş gebelik vb denilmez geç döllenmiş olabilir HCG degeriniz nasıldı

Kese 25 mm olana kadar boş gebelik vb denilmez geç döllenmiş olabilir HCG degeriniz nasıldı
Benim tedaviyle oldu femara kullandım takiple oldu sürekli hastanedeydim ne zaman döllendiğini dahi biliyorum evet geç ama.. Ne bileyim 31 le öğrendik 122 oldu 403 oldu daha kan istemedi doktorum hatta ilk ikiz olabilir diyordu tek olduğu kesinleşti

Back
X