- 1 Mayıs 2020
- 240
- 72
- 28
- 44
- Konu Sahibi tiramisu505
-
Görünmüyor fotoğrafİşte bu kesemEki Görüntüle 2706957
Görünmüyor fotoğraf
8+6 da duydum ben canım kalbini her hafta gitmiştim 2 hafta üst üste duyamamıstım7+5 im dün bu şekilde çıktı resim paylaşıyorum bakıp fikrinize ihtiyacim var sizce düzelir mi kalp atışı yok şuan sizce duzelebilme durumu varmı başına gelen varmı 8 haftada 9 uncu haftada kalp sesi duyduk diyor bazilari ama benim kesede tuhaf
Gerçekten mi inşallah öyledir hayırlısı tabi öncelikle ama baya üzüldümBuna benzer kese görmüştüm ama bunlar bence ultrason cihazı ve yakaladığı poz işe alakalı benım her ultrasonda kese seklı farklı çıkıyor
maşallah Allah hayirlisyla banada nasip eder inşallah8+6 da duydum ben canım kalbini her hafta gitmiştim 2 hafta üst üste duyamamıstım
Benim idrara sıkışık değildimBende 7-8 haftalıkken gitmiştim ve idrara çok sıkışıktım ince uzun daracık çıktı böyle kese sonraki kontrollerde hep önce lavaboya girerek muayeneye girdim normal çıktıama kalp atışları vardı.
Peki 8+6 dan önce bebek ve yolla kesesi görünmüş muydu yoksa onlar görünce mi kalp sesi oluyor8+6 da duydum ben canım kalbini her hafta gitmiştim 2 hafta üst üste duyamamıstım
Bı dk canım bakayım tarihlere söyleyeyimPeki 8+6 dan önce bebek ve yolla kesesi görünmüş muydu yoksa onlar görünce mi kalp sesi oluyor
5 haftada yaklaşık olarak kese görünmüş (9 Ağustos son regl)Peki 8+6 dan önce bebek ve yolla kesesi görünmüş muydu yoksa onlar görünce mi kalp sesi oluyor
Çok teşekkürler canım çok açıklayıcı olmuş benim yolk kesesi görünmedi bebeğin oluşumuna ait biseyler var ama ne olduğu belli deil dedi belli zaten sağlıklı olsa böyle olmazdı ne yapalım ne yapsak ne desek boş saol yinede5 haftada yaklaşık olarak kese görünmüş (9 Ağustos son regl)
1 Eylül’de testte silik çıkmış benım 15 Eylül’de kese görünmüş
6 haftalık bebek yolk kesesi görünmüş 22 Eylül çizgi seklınde
7 haftalık bebek görünmeye başlamış 1 ekim
8 haftalık ken de kalp atışı duyduk 10 Ekim (8+6)
Hatta bu hafta ıcın ikili teste çağırmıştı gitmedim
Başka bı doktora da gidin başka ultrason cihazıyla baktırın şimdiye aslında bebek gözükmesi lazımÇok teşekkürler canım çok açıklayıcı olmuş benim yolk kesesi görünmedi bebeğin oluşumuna ait biseyler var ama ne olduğu belli deil dedi belli zaten sağlıklı olsa böyle olmazdı ne yapalım ne yapsak ne desek boş saol yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?