Gebelik kesesi ince uzun

tiramisu505

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
240
72
28
44
7+5 im dün bu şekilde çıktı resim paylaşıyorum bakıp fikrinize ihtiyacim var sizce düzelir mi kalp atışı yok şuan sizce duzelebilme durumu varmı başına gelen varmı 8 haftada 9 uncu haftada kalp sesi duyduk diyor bazilari ama benim kesede tuhaf

8+6 da duydum ben canım kalbini her hafta gitmiştim 2 hafta üst üste duyamamıstım

Buna benzer kese görmüştüm ama bunlar bence ultrason cihazı ve yakaladığı poz işe alakalı benım her ultrasonda kese seklı farklı çıkıyor

Bende 7-8 haftalıkken gitmiştim ve idrara çok sıkışıktım ince uzun daracık çıktı böyle kese sonraki kontrollerde hep önce lavaboya girerek muayeneye girdim normal çıktı ama kalp atışları vardı.

Benim idrara sıkışık değildim

Peki 8+6 dan önce bebek ve yolla kesesi görünmüş muydu yoksa onlar görünce mi kalp sesi oluyor
5 haftada yaklaşık olarak kese görünmüş (9 Ağustos son regl)
1 Eylül’de testte silik çıkmış benım 15 Eylül’de kese görünmüş
6 haftalık bebek yolk kesesi görünmüş 22 Eylül çizgi seklınde
7 haftalık bebek görünmeye başlamış 1 ekim
8 haftalık ken de kalp atışı duyduk 10 Ekim (8+6)
Hatta bu hafta ıcın ikili teste çağırmıştı gitmedim

Çok teşekkürler canım çok açıklayıcı olmuş benim yolk kesesi görünmedi bebeğin oluşumuna ait biseyler var ama ne olduğu belli deil dedi belli zaten sağlıklı olsa böyle olmazdı ne yapalım ne yapsak ne desek boş saol yinede

Başka bı doktora da gidin başka ultrason cihazıyla baktırın şimdiye aslında bebek gözükmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…