Gebelik kesesi ne zaman görünür?

Themiso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
318
111
18
Son adet tarihi 8 ağustos
Geçen hafta doktora gittim gebelik kesesi yoktu kızlar
Başka doktora da görünmeli miyim sizce

Son adet tarihi 8 ağustos
Geçen hafta doktora gittim gebelik kesesi yoktu kızlar
Başka doktora da görünmeli miyim sizce
Reglin duzenlimi kac gunde bir oluyordunuz belki gec dollenme olmusdur

Evet 26 günde bir oluyordu düzenliydi
Karından bakıldı ama yok dedi. Acaba doktor mu göremedi diyorum ama
Cihaz sorunlu olabilir benim 22 ekimde altdan bakdi goremedi 23 ekim baska hastanede karindan baya net gordu keseyi cihaz farki oluyor

şuan en az 12 haftalık olması gerek hala kese görünmedi mi ? beta hcg takip ettiniz mi şuan kaç

7binlerde. Siz ne zaman gördünüz acaba
ben 5 haftalıkken gördüm , beta 2bin civarıydı. Siz tekrar doktora görünseniz iyi olur bebeğiniz 3 aylık olması lazım cinsiyeti bile belli olması lazm. Beta haftanıza göre düşük. Ya çok geç döllenme oldu ya kimyasal gebelik veya dış gebelik o yüzden görünmüyor ama normal değil.. 2 günde 2 katına çıkıyor mu peki artış nasıl ?

8 Ağustos diyorsunuz, değil kese bebek oldukça büyümüş olmalı.
Ters giden bir durum var diye düşünüyorum hemen başka bir doktora gitseniz.

ben 5 haftalıkken gördüm , beta 2bin civarıydı. Siz tekrar doktora görünseniz iyi olur bebeğiniz 3 aylık olması lazım cinsiyeti bile belli olması lazm. Beta haftanıza göre düşük. Ya çok geç döllenme oldu ya kimyasal gebelik veya dış gebelik o yüzden görünmüyor ama normal değil.. 2 günde 2 katına çıkıyor mu peki artış nasıl ?
Yani 2 katı olmasa da 2ye yakın. Kesenin şimdiye kadar görünmesi lazımdı dimi ?
Karından usgden bahsediyorum bu arada. Sizin de mi karındandı

8 Ağustos diyorsunuz, değil kese bebek oldukça büyümüş olmalı.
Ters giden bir durum var diye düşünüyorum hemen başka bir doktora gitseniz.
8 ağustos son adet tarihim
Haklısınız ben de hiç anlam veremedim
Doktorumu değiştiriyim sanırum en iyisi o

Yani 2 katı olmasa da 2ye yakın. Kesenin şimdiye kadar görünmesi lazımdı dimi ?
Karından usgden bahsediyorum bu arada. Sizin de mi karındandı
evet karından. Eğer 8 ağustossa dediğim gibi kese görünme değil bebeğin çoktan bebek halini almış cinsel organı bile belli olmaya başlaması gerekirdi. Bir terslik var siz iyi bir doktora görünün

evet karından. Eğer 8 ağustossa dediğim gibi kese görünme değil bebeğin çoktan bebek halini almış cinsel organı bile belli olmaya başlaması gerekirdi. Bir terslik var siz iyi bir doktora görünün
Peki çok teşekkür ederim sağ olun

SAT tarihine 14 haftalık hamile olmanız gerekir. Hala kesenin gözükmemesi çok ilginç,normalde kese 5 haftadan itibaren gözükür geç döllenme olmuş olsa bile en geç 6 haftada kese gözükmeye başlar.Sizin biran önce iyi bir doktor bulup muayane olmanız gerekir.Kimyasal gebelikte bhcg belli bir zaman sonra düşmeye başlıyor.Korkutmak istemem ama yolunda gitmeyen şeyler var.Dış gebelik vs..

SAT tarihine 14 haftalık hamile olmanız gerekir. Hala kesenin gözükmemesi çok ilginç,normalde kese 5 haftadan itibaren gözükür geç döllenme olmuş olsa bile en geç 6 haftada kese gözükmeye başlar.Sizin biran önce iyi bir doktor bulup muayane olmanız gerekir.Kimyasal gebelikte bhcg belli bir zaman sonra düşmeye başlıyor.Korkutmak istemem ama yolunda gitmeyen şeyler var.Dış gebelik vs..
Çok sağ olun tekrar gidicem

Ben sizin 8 agustos degilde 8 eylul gibi dusundum nasil okuduysam arkadaslar dogru bilgi vermis bencede gec dollenme olsa bile belli olmasi gerekirdi ins kotu bir sonuc cikmaz dis gebelik bile 6 ve 7 haftalarda belli oluyor atlattigim icin biliyorum dr degistir ve hic beklemeden baska dr git canim

Back
X