Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, tüp bebek blastokist transferi ile kanda gebelik pozitif sonucumu aldım. Blastokist transferine göre 4 hafta 4 günlük, SAT a göre ise 5 hafta 2 günlük hamileyim. Ultrasonda kese çapı 5.6 mm göründü, dr bir problem görmedi 10 gün sonra muayeneye çağırdı. Bir de haftaya göre gebelik kesesi çapı için şöyle bir teorik bilgi buldum.
Transfer tarihine göre 4 hafta 4 gün için düşünürsek değer normal gibi ama emin olamadım, siz ne dersiniz?
Geçmiş olsun canım.Kürtaja gerek kalmadan düşen bebekler arkasından korunmaya gerek duymuyor bir çok doktor,sende kendini iyi hissediyorsan korunmayı ve herşeyi bir kaç aylığına akışına bırak.Eminim rabbim senin kucağınıda en kısa sürede boş bırakmayacaktır
Geçmiş olsun canım.Kürtaja gerek kalmadan düşen bebekler arkasından korunmaya gerek duymuyor bir çok doktor,sende kendini iyi hissediyorsan korunmayı ve herşeyi bir kaç aylığına akışına bırak.Eminim rabbim senin kucağınıda en kısa sürede boş bırakmayacaktır