Gebelik kesesi

Elifzehraaa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
66
30
8
34
merhaba arkadaşlar..konudan anlayanlar veya uzmanlar yardımcı olabilirmisşniz?? 6+1 günlük gebelikte yolk sac veya embriyo görünmüyo ve kesenin boyutu 4 mm..durum ümitsizmi???? 3 doktora gidiliyor biri ilaçları Bırak boş gebelik diyo diğeri bekleyelim diyo bir diğeri sanki yolk sac görüyorum diyo..bu arada tüp bebek..anlayanlar yardımcı olabilirmi???Sizce yolk saç kesesi var mı

Eklentiler

• 4483510F-FF09-4903-8138-28781CB34823.webp
    4483510F-FF09-4903-8138-28781CB34823.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 561
Son düzenleme:
Canım acele karar verme en az 2-3 hafta daha bekle bence. Allah'tan umit kesilmez .En hayırlısı neyse o olsun...

Bu arada beta HCG değeri kaç şuan?

Ben de ayni durumu yasiyorum on hafta olacak her sey var kalp atimi yok ikinci kez ayni sorunu yasiyorum dr bir hafta daha bekliyelim dedi allahtan umit kesilmez arkadasim evet cok zor isterken kaybetmek ama bu da bazi seylerden koruyan bir vesiledir belki oyle dusun
Dr saglikli bebekte bos keselik olmaz diyor yani anne vucudu rabbim tarafindan kurulmus bir saat gibi o bebegin sagliksiz oldugunu taniyabiliyormus ve buyumesine olanak vermiyormus dusunebiliyor musun ne muhtesem ozelliklerle donatilmisiz...
Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eylesin canim benim

Back
X