gebelik kesesi

Ben Ecrin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
8
0
1
34
arkadaslar lutfen bilgisi olan yada boyle bir durum yasayan varsa yardimci olbilirmisiniz??ben 6haftalik hamileyim benim kesem5haftalikken 13mm 6haftLikken 13mm dedi doktor eger diger hartayada boyle olursa alacagini soyledi sizce ne yapmalim acill??

Yapabileceğiniz bir şey yok. Stres yapmayın yeter. Kalp atışı duyuldu mu?

Yapabileceğiniz birşey yok, haftaya kadar bekleyin, sağlıklıysa gelişim gösterecektir zaten, 7. haftada kalp atışı almaya başlarsınız. Yaradan gönlünüze göre versin

Bu arada nikiniz telefon numaranız değildir umarım?

Whatsapptan baktım, nickiniz telefon numarası. Acilen değiştirin.

Mune Mune Nick değişimiyle kim ilgileniyor bilemediğim için sizi etiketledim. Konu sahibi tel nosunu nick yapmış. Değiştirmek istiyor :KK51:

Düzeltme: Mune açıklamış zaten, profilden yapılabiliyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sayede Binlerce kişi öğrenmiş oldu
İsim seçerken dikkatli olmakta fayda var

Isim seçimi yaparken Türkçe karakter olmamasına dikkat edin. Belki başka bir üyenin kullanımında olan bir isim de seçmiş olabilirsiniz.

arkadaslar lutfen bilgisi olan yada boyle bir durum yasayan varsa yardimci olbilirmisiniz??ben 6haftalik hamileyim benim kesem5haftalikken 13mm 6haftLikken 13mm dedi doktor eger diger hartayada boyle olursa alacagini soyledi sizce ne yapmalim acill??
Geçmiş olsun son durumun ne merak ettim? Bende benzer bir durumu yaşıyorum. 4 haftalıkken 4 mm olan kesem, 5+5 te 9 mm gözüktü, kalp atışını da duyamadık. Doktor kesenin olması gerektiğinden küşük olduğunu, muhtemelen kendiliğinden düşeceğini düşmezse 4 gün sonra randevu almamı söyledi. Kanamam yok ama sanki kasık agrılarım gögüs hassasiyetim azaldı. Napıcağımı bilmiyorum, benim gibi olan sonra bebeği gelişen var mıdır?

Back
X