Daha kese için çok küçük 2-3 bin değerlerde gözüküyor vajinal ultrasonda da görünür gayet normal benim 6+3 de gözüktüMerhaba arkadaşlar başına böyle bisey gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim son sat 10 Ekim 4 Kasım beta 292 6 Kasım 791 8 Kasım 1920 10 Kasım doktor kontrolune gittim kese küçük dedi doktor 5.31 mm takip edelim haftaya gel dedi sizce neden öyle cikti değerlerinin yükselişi gayet iyiyken başka ultrason uzmanına gittim oda aynı ölçüyü verdi bu kese 5 haftalik değil daha küçük dedi geç döllenme olabilir dedi yahut son adet tarihinden sonra hamile kalmış olabilirsin dedi doktor kontrolume daha var kafam çok karıştı başına gelen varsa yazarsa sevinirim tskler
Bende cuma gidicem kontrole ama bana hiç bisey vermedi kac haftalik olduğunu kesenin olcemedi ben başka ultrason doktoruna gittim haftasından küçük bi kese dedi cumayı zor bekliyorum ilac vs vermedi yediklerine dikkat edeceksin dedi vitaminleri verdi o kadarBende de aynısı oldu sarı leke olduğu için gittim 5hafta 4 günlük olması gerekirken 4hafta 5 günlük çıktı doktor izleyelim 1 hafta sonra yine gel dedi çok umutlu konuşmadı karından ultrasonla baktı bide her ihtimale karşı progestan verdi cuma günü gidicem doktora çok korkuyorum
İnşallah cuma günü ikimizde güzel haberlerle gelirizBende cuma gidicem kontrole ama bana hiç bisey vermedi kac haftalik olduğunu kesenin olcemedi ben başka ultrason doktoruna gittim haftasından küçük bi kese dedi cumayı zor bekliyorum ilac vs vermedi yediklerine dikkat edeceksin dedi vitaminleri verdi o kadar
İnşallah cnmİnşallah cuma günü ikimizde güzel haberlerle geliriz
Ben aldım çok sukur keseden normale dönmüş Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah boşa stres yapmışımKızlar sonuçlarınız nasıl hayırlı haberler almışsınızdır inşallah
Cnm sonuç ne olduİnşallah cuma günü ikimizde güzel haberlerle geliriz
Çok sevindimm sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsinizBen aldım çok sukur keseden normale dönmüş Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah boşa stres yapmışım
Amin cnm inşallah Stres yapma sakın 10 gun stresten uyumadim bugun içime su serpildi umudunu kaybetmeÇok sevindimm sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsinizben de benzer durumdayım bana da umut oldu
Guzel haberlerini bekliyorumAmin cnm inşallah Stres yapma sakın 10 gun stresten uyumadim bugun içime su serpildi umudunu kaybetme
Dün gittim doktora kese 1 haftada sadece 2 gün büyümüş gelişimi çok yavaş dedi doktor olumsuz görünüyor ama haftaya birdaha bakalım bebeği görmem lazım artık dedi dün de biraz acık kırmızı lekelemem oldu durdu progestana devam ediyorum ama sonuç değişmeyecek sanırım normalde 6.5 haftalık olmam gerek 5 haftalık görünüyor kızlar dua edin benim için lütfenCnm sonuç ne oldu
Bende ayni seyi yasadim seni korkutmak istemem ama ben dusuk yaptim malesef doktor dedi olsaydi bile engelli olurdu dedi kese kucukse oyle oliyormusMerhaba arkadaşlar başına böyle bisey gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim son sat 10 Ekim 4 Kasım beta 292 6 Kasım 791 8 Kasım 1920 10 Kasım doktor kontrolune gittim kese küçük dedi doktor 5.31 mm takip edelim haftaya gel dedi sizce neden öyle cikti değerlerinin yükselişi gayet iyiyken başka ultrason uzmanına gittim oda aynı ölçüyü verdi bu kese 5 haftalik değil daha küçük dedi geç döllenme olabilir dedi yahut son adet tarihinden sonra hamile kalmış olabilirsin dedi doktor kontrolume daha var kafam çok karıştı başına gelen varsa yazarsa sevinirim tskler
Cikmadik candan umut kesilmez derler sen bebeğine sarıl oda seni bırakmicaktır Allahını izniyle cnm üzme kendiniDün gittim doktora kese 1 haftada sadece 2 gün büyümüş gelişimi çok yavaş dedi doktor olumsuz görünüyor ama haftaya birdaha bakalım bebeği görmem lazım artık dedi dün de biraz acık kırmızı lekelemem oldu durdu progestana devam ediyorum ama sonuç değişmeyecek sanırım normalde 6.5 haftalık olmam gerek 5 haftalık görünüyor kızlar dua edin
Cok şükür cnm hrsey suan olması gerektiği gibi dedi doktorum hakkımızda hrseyin hayırlısını nasip etsin RabbımBende ayni seyi yasadim seni korkutmak istemem ama ben dusuk yaptim malesef doktor dedi olsaydi bile engelli olurdu dedi kese kucukse oyle
İnşallah canım içimde hala bir umut var o umuda sarılıyorum inşallah hayırlısı olurCikmadik candan umut kesilmez derler sen bebeğine sarıl oda seni bırakmicaktır Allahını izniyle cnm üzme kendini
Cok sevindim canim rabnim kucagina almayi nasip etsin banda dua edrmisinCok şükür cnm hrsey suan olması gerektiği gibi dedi doktorum hakkımızda hrseyin hayırlısını nasip etsin Rabbım
Tabiki canim Rabbım en kısa zamanda evladına kavuştursun güzel haberler almanı nasip etsin inşallahCok sevindim canim rabnim kucagina almayi nasip etsin banda dua edrmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?