Gebelik kesesi

ikraaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
44
8
1
28
Merhaba, bugün gebeliğimin 5+2 . Haftası son adet günüme göre beta hcg değerim 22 sinde 2710 çıktı şimdi 6000 civarıdır dedi doktor. Ultrasonda keseme baktık ama kesen küçük dedi 4 haftalık gibi duruyor dedi bir sorun var mı dedim 5 haftalık değildir 4+3 tür maksimum dedi ama internette okuyunca bir sürü problem sıralıyorlar düşük gelişmeme durumu vs. Böyle bir durum yaşayan var mı

Canin geç döllenme olmuş ultrason da net dir benimde adet tarihin ne bakınca beş nomalde 4 hafta mesela int bakma int herkez herşeyi yazıyo

Yumurtlama döneminiz normalden 1 hafta sonra olmuştur ve o zaman olmuştur bebek. Lütfen internete bakmayın benim internet yüzünden şiddetli kaygı bozukluğu yaşamışlığım ve ilaç tedavisi görmüşlüğüm var.

Canin geç döllenme olmuş ultrason da net dir benimde adet tarihin ne bakınca beş nomalde 4 hafta mesela int bakma int herkez herşeyi yazıyo
Evet öyle ama bundan önce kimyasal gebelik geçirdim tekrar düşük yapmaktan korkuyorum psikolojimi gerçekten etkilemiş. İçim çok sıkıldı psikolojik karın ağrım bile oluştu şu an

Ama beta hcg artışım ilk olarak 15 şubatta oldu yani 10 gündür bir artış var. Önemsememek gerekir mi bu durumu

Ama beta hcg artışım ilk olarak 15 şubatta oldu yani 10 gündür bir artış var. Önemsememek gerekir mi bu durumu
Bunu önemsemek gerekir çünkü döllenme olduğu andan itibaren betahcg yükselir.
BU arada şimdi gördüm mesajı, son durumunuz nedir bir gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…