• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesi

NoctiReve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Tekrardan merhaba hanımlar bir kaç gündür kasıklarımda Ağrı olması nedeniyle Çalıştığım klinikte ultrason cihazıyla kasıklarıma bakarken bu siyah yeri gördüm. Sizce gebelik kesesi mi?

Eklentiler

• 1000055908.webp
    1000055908.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 94
Tekrardan merhaba hanımlar bir kaç gündür kasıklarımda Ağrı olması nedeniyle Çalıştığım klinikte ultrason cihazıyla kasıklarıma bakarken bu siyah yeri gördüm. Sizce gebelik kesesi mi?
Regliniz gecikti mi ?

Gebelik kesesine benziyor ama kist miyom benzeri şeyler de bu şekilde gözüküyor zaten öyle bişey de olabilir regl gecikmesi olmadan kese görünmez heralde bi idrar testi yapın eğer keseylse net çıkar zaten

Selam bu 4.5 haftalık kese ultrason goruntum 1 kese gördü doktor diğer karartilar çoğul gebelik olabilirmi 1-2 haftaya netleşir dedi

Eklentiler

• 1000027393.webp
    1000027393.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 65
Selam bu 4.5 haftalık kese ultrason goruntum 1 kese gördü doktor diğer karartilar çoğul gebelik olabilirmi 1-2 haftaya netleşir dedi
Merhaba. Size de kimse yorum yapmamış maalesef benim de bilgim yok. Nasılsınız, iyi misiniz merak ettim? İnşallah iyisinizdir.

Back
X