gebelik kesesi

Betahcg 1500 u gecmeden vajinal, 3000 i gecmeden de karindan usg ile kese gorulmez. Bu da yaklasik 5. Haftaya denk gelir.

aslında topik açtım ama kimse mesaj yazmadı bilgsi olan yok sanırım:(
arkadaşlar bir sorum olacak.ben 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim önce idrar testi yaptırdım sonrasında kan testi beta hcg 713.1 çıktı ve hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin.ben epilepsi(sara)hastasıyım 8 ekimde riskli gebelikte bir doktor buldum ve randevu aldım.sanırım kesenin olup olmadığını ultrason sonucu görülüyormuş.alttanmı yoksa kasıktanmı bakıyorlar ultrasonda?alttan baktırmak istemiyorum korkuyorum.sizce 8 ekime kadar bekleyeyimmi yoksa yakın ana çocuk sağlığı merkezleri var orada yaptırayımmı?yardım ederseniz sevinirim:)

valla benim mesanem dolu olmadığı için değerim 8409 olmasına rağmen vajinal ultrasonla görüldü.

Herkese merhaba,
adetim 3 gün gecikince dr gittim .....dr gebelik kesesi var ama sana beta hcg yapalım dedi.kesin bi açıklama yapmadı,ne var ne yok dedi??????...ben hamiş miyim ??? beta hcg 2 gün sonra çıkcak o zamana kadr sonuç için sabırsızlanan ben bilen birilerinden cevap beklemekteyim....çocuk istememize rağmen her ay gecikmeli regl olan ben dr giderken negatif bir sonuç duymaya hazırlamştm kendimi :( bütün regl belirtilerini yaşıyorum...hamileysen bu sancılar da neyin nesi????? lütfen birileri cevap versin..

arkadaşlar gecen hafta hamile olduğumu öğrendim fakat hcg değerim az yükseliodu il ölçümde 860 dı ikinci 1113 çıktı dış gebelik muhtemelen dedi dr. 3, gitiğimde ise kese gözüktü dış gibi durmuo ama kana bakalım dedi 1169 cıktı hiç yükselmemiş yani pazartsi gene gitcem cok kötuyum nolur bana yardm edın bnmle aynı durumda olan var mı ardslar :KK43:

Kizlar merhaba benimde en son regl tarihin 20 eylül günüm geçince idrar testi yaptim birkaç kez negatif sonra gecen perşembe Dr gittim söktürücü yazar diye muayene etti birşey yok sokturucuden önce beta yapalim dedi değerin 25 cikti ya var dedi yada düşük yapıyorsun değerin artisina bakalim dedi p tesi 343 cikti iyi dedi bu perşembe 1500 su ama protestan kullanmama rağmen kanaman oldu biraz yorgun bir gün geçirdim bugün Dr gittim kese gözükmedi ultrasonla ya diş gebelik ya düşük yapıyorsun yada çok yeni dedi net birşey yok kafayi yiycem bana bir akil verin nolur

Kizlar merhaba benimde en son regl tarihin 20 eylül günüm geçince idrar testi yaptim birkaç kez negatif sonra gecen perşembe Dr gittim söktürücü yazar diye muayene etti birşey yok sokturucuden önce beta yapalim dedi değerin 25 cikti ya var dedi yada düşük yapıyorsun değerin artisina bakalim dedi p tesi 343 cikti iyi dedi bu perşembe 1500 su ama protestan kullanmama rağmen kanaman oldu biraz yorgun bir gün geçirdim bugün Dr gittim kese gözükmedi ultrasonla ya diş gebelik ya düşük yapıyorsun yada çok yeni dedi net birşey yok kafayi yiycem bana bir akil verin nolur
Muhtemelen daha cok kucuk oldugu icin gorulmemistir. Insallah sorun yasamazsiniz. Vajinal ultrasonla daha rahat gorurdu. Eger o sekilde bile bakip goremediyse, cok miniktir henuz yada dr.un ultrason cihazi bozuktur. Ayrica yine beta bakmaliydi bu durumda size.

Back
X