Cnm hadi sağlıcakla inşallah :) bende geçen hafta 6+2 de gittim 6+1 demişti doktorum. En sağlıklı sonuçları almak ve gereksiz stres yaşamamam için 8 haftalık olunca gel hem kan testlerini yapalım hem de kalp atışlarını dinleyelim dedi. Sen de en az 7 haftalıkken git cnım tavsiyem olarak. :)
Doktor haftaya gel deyince randevumu aldım ben de. Geçen hafta çok stresliydim ama bugün daha iyiyim rahatladım resmen. Doktorum da olumlu birisi. İnşallah iyi haberler verir bana.
Dilerim tüm hamileler bebeklerini sağlıcakla kucağına alır:)
Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için, o zaman normal 12 mm keseye 4+2 demesi, normalde senin rakamlara göre de 7 haftalık olması lazım ama 6 demiş demek ki başka bir kriter daha var. Gelişmeleri yazarsan sevinirim kuzum buraya, ben de yazarım, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inşallah.
SELAM kızlarrrrr, bende yeni hamile olduğumu öğrendim. keseyi nezaman görebilcez acaba tahminen 10 gün sonra sanırım ??? kalp atişlarıda duyuluyor mu aynı anda
MRb canim. Ben ilk gittigimde sadece keseti gorebildik. Ikinci gittigimde kalp atislarida baslamisti ama duyulucak kadar degildi. Ucuncu gittigimde kalp atislarida duyuldu ve doktor kesin olarak 6 hafta 4 gunluk dedi. Her uc gidisimin arasinda birer hafta vardi. Vea o haftalar gecmek bilmiyodu. Ilk gittigimde acaba kese gorunucek mi diye dusunuyosun ikincisinde acaba kalbi aticak mi diyosun sonra kalbi atinca ve duyulmayinca acaba fuyabilicem mi diyosun. Velhasil hamilelik boyunca acabalar bitmiyo boylr devam edeceek galiba
Günaydın, hayırlı olsun sizin bebişiniz de, Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, sağ üst köşedeki profil isminizin üzerine gelin kişisel bilgiler başlığına tıklayın orada aşağılara doğru hamilelik takvimi var, oraya son adet tarihini girince otomatik olarak atıyor.
Merhaba kizlarr...benim de son adetim 16 aralik ve 32 günde bir adetim oluyor.....ilk adetim bir iki güm geçince özele gittim 5.5 haftalik dedi muayene etmeden
Bir hafta sonra gel dedi.8mm kese dedi...ve 5 haftalik dedi. Aradan bir hafta gecti ve ben devlete gittim cihazlar ölçüm yapmiyomuş yine 5 haftalik dedi.yani aradan iki hafta gecti hala 5 haftalik...off kafam karıştı....niye bu doktorlar Birbirini tutmuyor....acaba embriyo mu büyümüyordur yoksa bunlarin ölcüm cihazlari mi farkli....Sizler de bu gibi durumla karsilastiniz mi...zaman gecmek bilmiyor..kac mm.kalbi atacak mi....niye farkli söylediler....offf(
Ben bugün çok şükür kalp atışını gördüm bebeğin. Dakikada 168 atıo. Bebeğin boyu 13 mm. Sat'a göre bugün 8+3 olmalıydı. Doktor yine sat'ı baz alalım bebekler aradaki farklı sonradan kapatabiliyor dedi. Çok şükür allahıma.
Ben 3 haftadır doktora gidiyorum. İlk kese göründü sonraki hafta bebek bu haftada kalp atışı. Zor biliyorum ama demek ki sabırlı olmak gerekiyormuş
merhaba arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaribim 6 haftalık kalp atışları dinlicez dedi doktor gitim renkli ultroson yaptı kese var bebek yok dedi yarın sabah gel kürtaş dedi ama gitmedim allahım nedilerse o olurdedim tevekületim bekliyorum yüce mevlam ne emrederse o olur mübarek üç aylardaym bebğimi aldırmak istemiyorum tanıdğım bir hemşire ve ebe vardı kesinlikle beklmemi söyledi böyle çok var sonra rabbim yoktan varediyordedi sabırla bekliyorum lütfen dualarınızı benide katın allahım hepimize tez zamanda dünyanın en güzel duygusu olan anneli tadırsın,insallah
kilar bnm de gecen hFta gittigimde bebekte kesedr gozuktu bugun gittim yolk kesexi 20mm ama bebek yok duvara yapismis olabilir dedi bir hafta sonra tekrar gidicem cok endiseleniyorum lutfen bilen yasayan varsa aydinlatabilirmi
Özlembursa canım hic endişelenme allaha tevekkül et mübarek ramazan ayı geliyor duaet bol bol içtenlikle Rabbim dualarını gerıcevırmicek inşallah hayırlı sıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah