- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
-
merhaba arkadaşlar; pazartesi günü evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim daha sonra da hemen kan testi yaptırdım ve 545 çıktı. 5. haftanın içindeyim dün de doktora gittim ultrason aleti çok kçtüydü tabi ki bişey göremedi tekrar test istedi 1260 çıktı artış olması güzel ancak akşam eve geldiğimde akıntımda hafif bi pembelik vardı tam kanama gibi değil sadece 1 kez o şekilde geldi ama beni endişelendirmeye yetti bir de arada kasıklarımda batma oluyor. bunlar normal mi? yumurtlama günüyle başlayan göğüslerdeki hassasiyet artan şiddetle mi devam ediyor yoksa bir süre hafifleyip sonra tekrar mı kendini hissettiriyor? bir sitede göğüslerde büyümenin 4. ay civarında başladığını okumuştum benim de göğüslerimdeki hassasiyet biraz azaldı 2 gün önceki kadar acı vermiyor. bunlar normal mi? lütfen yardımcı olun
arkadaşlar benim bhcg testim 63.41 çıktı hamikesin denildi ama ultrasyonda kese görünmedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi doktor hamileliğin çok yeni dedi kesenin görünmemesi normalmi birde kaç haftalıkken görünüo kese nolur bilgisi olan cevap yazsın çok üzülüyorum
kıslar ben 6+4 de gıdıcem doktora karından kalp atısını duyabılırmıyım acaba kesemı gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?