Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ursactive başlattı doktor. Günde 3 defa 2’şer doz alıyorum. Yani toplamda 6 adet. Genelde 3-4 tane alıyor herkes gördüğün kadarıyla. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Bebeğe bir zararı olur diye korkuyorum
Kızlar ursactive başlattı doktor. Günde 3 defa 2’şer doz alıyorum. Yani toplamda 6 adet. Genelde 3-4 tane alıyor herkes gördüğün kadarıyla. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Bebeğe bir zararı olur diye korkuyorum
Açlık safra değerlerin nasıldı canım? Bana da 3 kez 250 mg yazdı doktor, eczane karşılamayınca genel cerrahiye yazdırayım dedim. Genel cerrahi doktoru da ultrasonla safraya baktı temiz dedi, bu ilacı yazamam hamilelikte c grubu falan dedi yazmadı ben de endişeliyim bir zararı olur mu?
Bir de kaçıncı haftadasın?