Anladığım kadarıyla ortada sperm yok dimiHerkese merhabalar öncelikle beni yargılamadan sadece amacımın bilgi almak ve biraz olsun endişelerime cevap bulmak istediğim için siteye kayıt olduğumu bilmenizi isterim her ne kadar da bugün kayıt olsam bile daha önceden aktif bir şekilde bu platformda ki bilgileri okumak için takip ediyordum..
Geleyim soruma adetimin ilk gününde 2 ped iç çamaşırı ve eşofman ve sevgilimde ise boxer varken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık fakat boşalma farklı şekilde kendi kendine oldu her ne yaşadıysak bir korku olduğu için sürekli ellerimi de yıkadım kendime temas etmemedi açısından anlayacağınız üzere biraz takıntılı bir yapıya sahibim adetim de gecikince aklıma acaba hamile kalabilir miyim bu şekilde diye düşünmeye başladım bana yardımcı olur musunuz
Boşalma var fakat kendi iç çamaşarına oldu ve dediğim gibi adetin ilk günüydüAnladığım kadarıyla ortada sperm yok dimi
O zaman gebelikte olmaz
Sperm+yumurta= bebek
İnanın ki düşününce bana da çok olanaksız gibi geliyor ama adet geçince insanın aklına herşey geliyorAma yuh
2 ped esofman boxer filan mümkünatı yok.
Bi kadın vardı rüzgar eteğimin altından esti hamile kaldım diyen onun gibi bişey bu
Tamam sonuçta sana temas eden bir şey yok rahat ol. Pire değil bu onun çamaşırından seninkine zıplasınBoşalma var fakat kendi iç çamaşarına oldu ve dediğim gibi adetin ilk günüydü
Ah karamelim hep o haberler yaptı milleti böyleAma yuh
Bi kadın vardı rüzgar eteğimin altından esti hamile kaldım diyen onun gibi bişey bu
Dalga geçmenizi anlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ne deseniz haklısınızYa biz bunca sene boşa ugrasiyoruz bebek için haşortman+ped le bu iş tamam
Bencede başka türlü akıl işi değilAh karamelim hep o haberler yaptı milleti böyle
Nasıl sevistiyse rüzgar gibi geçmiş.Ama yuh
Genel olarak adetim yoğun geçtiği için en kalın pedler bile olmuyor ben de çözümü öyle buldum2 pedi üst üste mi yapıştırdınız nasıl kullandıniz ben anlamadım orayi
Dalga geçmiyorum söylediğiniz şey imkansız rahat olun yaniDalga geçmenizi anlıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin ne deseniz haklısınız
Aynen bende aynı şekilde bin bir türlü pozisyon deneyip halen hamile kalamayanlardanım bize de nasip olur inşallahO kadar engeli geçip hamile bırakırsa tebrik ederim gerçekten biz 45 dk belimin altına yastik koyup kıpırdamadan yatarak anca hamile kaldım öyle birşey olursa gerçekten tebrik ederimstres yaptığın için adetin gecikmistir stres çok etkiliyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?