Gebelik korkusu

Pekisimdi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
5
1
1
23
Herkese merhabalar öncelikle beni yargılamadan sadece amacımın bilgi almak ve biraz olsun endişelerime cevap bulmak istediğim için siteye kayıt olduğumu bilmenizi isterim her ne kadar da bugün kayıt olsam bile daha önceden aktif bir şekilde bu platformda ki bilgileri okumak için takip ediyordum..
Geleyim soruma adetimin ilk gününde 2 ped iç çamaşırı ve eşofman ve sevgilimde ise boxer varken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık fakat boşalma farklı şekilde kendi kendine oldu her ne yaşadıysak bir korku olduğu için sürekli ellerimi de yıkadım kendime temas etmemedi açısından anlayacağınız üzere biraz takıntılı bir yapıya sahibim adetim de gecikince aklıma acaba hamile kalabilir miyim bu şekilde diye düşünmeye başladım bana yardımcı olur musunuz

Anladığım kadarıyla ortada sperm yok dimi
O zaman gebelikte olmaz
Sperm+yumurta= bebek

O kadar engeli geçip hamile bırakırsa tebrik ederim gerçekten biz 45 dk belimin altına yastik koyup kıpırdamadan yatarak anca hamile kaldım öyle birşey olursa gerçekten tebrik ederim stres yaptığın için adetin gecikmistir stres çok etkiliyor çünkü

Ya biz bunca sene boşa ugrasiyoruz bebek için haşortman+ped le bu iş tamam

Önce beni yargılamadan önce diye baslayan mesajları okuyunca ilk işim mesaj sayısına bakmak oluyor. Sonrasını okumuyorum

Aynen bende aynı şekilde bin bir türlü pozisyon deneyip halen hamile kalamayanlardanım bize de nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…