Gebelik, Makyaj, Cilt Bakımı

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Arkadaşlar merhaba,

Ben bu aydan itibaren bebek istiyorum. Ancak cilt bakımı ve makyaj vazgeçilmezim diyebilirim. Makyajsız gezmeyenlerdenim. Kaliteli ürünler kullanmaya gayret gösteriyorum. Şimdi araştırdım ama net bir sonuca ulaşamadığım kafamı kurcalayan bir konu var. Henüz gebe olup olmadığımı bilmiyorm. Bunu öğrendiğimde bebeğim 2-3 haftalık olabilir. Bu süre zarfında makyaj falan yapmam sakıncalı olabilir mi?? Yapmasam mı? Ya da gebeliği öğrendikten sonra mı bıraksam? Gerçi gebelik döneminde ne kadar zararlıdır bilemiyorum. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba.31 haftalik gebeyim makyajimdan hic vazgecmedim:)seviyorum bende en kotu evde bile bir kalem cekerim.bu benim ikinci bebegim olucak nasipse ilkinde de hep yaptim.sadece oje surmuyorum.icinde formaldehit yani sabitlestirici oldugu icin.onun etkisi olabilecegini soylemisti dr um.sac boyalarida oyle formaldehitli.onuda hic kullanmadim ama makyajim vazgecilmezim:)

cnm peki doktor makyaj hakkında birşey dedi mi? saçlarımı boyatmayacağım hatta bunun için kendi orjinal saç rengime döndüm ama birde makyaj olmazsa çok bakımsız bir görüntü yaa kötü hissederim kendimi... :(

cnm peki doktor makyaj hakkında birşey dedi mi? saçlarımı boyatmayacağım hatta bunun için kendi orjinal saç rengime döndüm ama birde makyaj olmazsa çok bakımsız bir görüntü yaa kötü hissederim kendimi... :(

Valla canim benim dr um hic kasmiyor sagolsun yap ne varki diyor:)oyle herseyden bisey cikardilar hamilelik hastalik degil en guzel zamanlar nasil istersen oyle yap sen kendini iyi hissetki bebeginde iyi olsun diyor:)

Back
X