Gebelik mi adet mi

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
64
98
Merhabalar hamilelik için çalışmalara başlamıştım en son ilişki 1 hafta önce olmuştu 28 haziranda. İki gündür adet sancısı çekiyorum yoğun şekilde yanma gibi karnımda. Adete 9 gün kalmış acaba adet sancısı mı yerleşme mi ? Yerleşme sancısı adet sancısı gibi mi oluyor ? Sancıya ek sabahları uyanmakta zorluk çekiyorum. Kan testini ne zaman vermeliyim ? Böyle yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Merhaba benımde adetime 1 gun war agrım cok war ve canım bumbar cok cekıyor dız kaapklarımda cok agrıyor sol bacagımda

Hamilelikte olabilir olamayabilir de regl 9 gün var diyorsunuz çok erken ve yumurtlama günü değerlendiriniz günle 15 gün sorna idrar testinde çıkar kan testinde isee 10 gün sorna belli olur bence siz her ihtimalle karşı gününüzü bekleyin fazlada düsünmeyin psikoloji de olabilir maalesef

Merhaba test yaptırdınız mı sonuç nedir? benim 3 gün var dün aynı acıyı gün boyu çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…