gebelik mi adet mi?

ayserbilc85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
155
18
98
arkadaşlar merhaba .ben 12 gün önce aşılama oldum.ve ikinci aşılamamdı.bugun tahlil yapıldım.sonucu 4,21 çıktı.doktorum iki gün sonra tekrar tahllil istedi.hala adet olmadım adetim 4 gün gecikti.fakat kasıklarımda ve belimde adet olcak gibi ağrı var bu durum normal mi yoksa adet mi olacam sizce?

Canım degerin yuksk aslında ya 2 gün sonra testını ıhmal etme hayırlı sonuçlar inşallah:KK33:

Karnında adet olacakmışsın gibi şişlik var mı herhalde hamilelerde şişmiyor adet şişliği gibi diye biliyorum

Karnında adet olacakmışsın gibi şişlik var mı herhalde hamilelerde şişmiyor adet şişliği gibi diye biliyorum
Yok cnm benimki acayip sismisti. Ama bu tuzlu asermeklede alakali sanirim .

Kızlar iyi geceler, adetimden 1 hafta önce iki damla kahverengi kan geldi.beyaz iççamaşırı vardı allahtan yoksa farketmem mümkğn değildi sadece iki damla.. Şuan 4 gün geciktim test yaptım idrar ama negatif.. Benim ilk gebeliğimdede yerleşme kanamam olmuştu bir hafta önce yine kahverengiydi ama daha fazla gelmişti hatta adet oldum filan sanmıştım.ama onda 1 hafta sora test yaptığımda çıkmıştı.gerçi bilinçli olarak çocuk yapalım demedik ama eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Hiç böyle adet öncesi lekelenme yaşayıp hamile kalan varmı ? Daha önce yaşamış olmama rağmen şuan çok şüpedeyim.hamile olabilirim diye düşünüp regl olduğumda hüsrana uğramak istemiyorum.... :(

Back
X