Gebelik mi anlamadım yardımmm ??

feyza45

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
57
11
8
27
Sonuç 8.1 ne demek bilen var mı

Eklentiler

• IMG_0043.webp
    IMG_0043.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 61
Bir iki gün sonra tekrar kan verin kaset test yaptınız mı

İnşallah benim çok duaya ihtiyacım var lütfen bende çocuk sahibi olmak istiyorum olmuyor
Bak inan ki olumsuz düşünme benim ilk denemem ve doktor bana pcos var sende denemen lazım demişti ona rağmen bu ay ilk denemem de hcg çıktı o yüzden umutsuzluğa kapılma Allahım sana sa nasip etsin inşallah 🙏

Bak inan ki olumsuz düşünme benim ilk denemem ve doktor bana pcos var sende denemen lazım demişti ona rağmen bu ay ilk denemem de hcg çıktı o yüzden umutsuzluğa kapılma Allahım sana sa nasip etsin inşallah 🙏
İnşallah çok teşekkür ederim 🌹

Siz hangi hastanede yaptınız ve nerde yaşıyorsunuz bende tüp bebek yapıcam da yani transfer yapılacak banuşa

Siz hangi hastanede yaptınız ve nerde yaşıyorsunuz bende tüp bebek yapıcam da yani transfer yapılacak bana
Uşakta yaşıyorum dün devlette yaptım gebelik yok dedi 8 çıkan sonuca rağmen bugün özelde yaptırdım iki katı çıktı değerim doktor gebelik için bir günde iki katı güzel dedi

Uşakta yaşıyorum dün devlette yaptım gebelik yok dedi 8 çıkan sonuca rağmen bugün özelde yaptırdım iki katı çıktı değerim doktor gebelik için bir günde iki katı güzel dedi
Devlette yapıyorlarsa ben şanlıurfadayım devlete gittim baya uzun sürdü tedavi yapmadılar tüp bebek bende özele gitmek zorunda kaldım özeldede 1 senedir rahimim kalınlaşmıyor transfer yapılmıyor o yüzden

Back
X