Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ve ultrason pozitif ancak beta hcg negatif neden?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

vahsikelebek______

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
9
0
1
23
Kızlar selam. İki gündür idrar testlerim silik pozitif cıkıyor ve lekelenmem vardı. Bugün doktora gittim alttan muayene oldum doktor bebeğin çok kücük olduğunu ve yerlesme kanaması yasadığımı söyledi. Ama kan testimde gebelik cıkmadı 0,20 neden? Basına gelen var mı ne demek oluyor? Sonradan artar mı randevum yarın ama bir bilen var mı

Kızlar selam. İki gündür idrar testlerim silik pozitif cıkıyor ve lekelenmem vardı. Bugün doktora gittim alttan muayene oldum doktor bebeğin çok kücük olduğunu ve yerlesme kanaması yasadığımı söyledi. Ama kan testimde gebelik cıkmadı 0,20 neden? Basına gelen var mı ne demek oluyor? Sonradan artar mı randevum yarın ama bir bilen var mı
İdrarda çıkıyorsa kanda çıkması lazım idrarda daha geç görünür. Laboratuvar hatası olabilir testinizi tekrarlayın bir. Ya da bebek kese yerine başka bir şey görmüş olabilir. Kan verin ve tekrar muayene olun bence. Gönlünüzce olsun sonuç

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı durumdayım

Back
X