Gebelik mi anlamadım yardımmm ??

Devlette yapıyorlarsa ben şanlıurfadayım devlete gittim baya uzun sürdü tedavi yapmadılar tüp bebek bende özele gitmek zorunda kaldım özeldede 1 senedir rahimim kalınlaşmıyor transfer yapılmıyor o yüzden
İnşallah düzelir en kısa sürede siz yine de modunuzu yüksek tutun strese girmemeye çalışın inan ki vakti gelince geliyor

İnşallah düzelir en kısa sürede siz yine de modunuzu yüksek tutun strese girmemeye çalışın inan ki vakti gelince geliyor
İnşallah bakalım artık psikolojim çok kötü başka genel insanın derdi çok olunca ister istemez sıkıntı stres yapıyor insan

İnşallah bakalım artık psikolojim çok kötü başka genel insanın derdi çok olunca ister istemez sıkıntı stres yapıyor insan
Olsun siz yine de en iyisini düşünerek kendinizi motive edin gerçekten anne adaylarının kendisini mutlu etmesi çok önemli

Hamilesiniz hayırlı olsun darısı başıma yaaa

Ayyyy hahhaha banada birgün böle yazacaklarmı heyecan yaptim hamilesiniz yazisini bana yazinca hahahhaha rabbbimmmm agzin bal yesin vallhi aksam nasilda sevindirik oldum hahaha olur insalllh hayrlrli haberlerimiz olsun 👣🤲🏻👩🏼‍🍼

Back
X