Gebelik mi idrar yolu enfeksiyonu mu

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Merhaba hanımlar. Biz bu ay bebek denemelerine başladık. Adetten hemen sonra bir kaç sefer denedik. Bunun üzerinden üç dört gün geçti. Sol kasığımda batma ağrı oldu. Sonrada vajinal yanma olmaya başladı böyle iğneler batıyomuş gibi. Geceleri aşırı üşüme başladı resmen titriyorum. Ama sanki gebelikten çok enfeksiyon belirtileri gibi değil mi 😣

Merhaba hanımlar. Biz bu ay bebek denemelerine başladık. Adetten hemen sonra bir kaç sefer denedik. Bunun üzerinden üç dört gün geçti. Sol kasığımda batma ağrı oldu. Sonrada vajinal yanma olmaya başladı böyle iğneler batıyomuş gibi. Geceleri aşırı üşüme başladı resmen titriyorum. Ama sanki gebelikten çok enfeksiyon belirtileri gibi değil mi 😣
Adetinize kaç gün var? İdrar yolu enfeksiyonunu anlamak için idrar ve kan testi yaptırmalısınız. Hem gebelik hem enfeksiyon hangisi varsa kan testi sonucuna göre anlamış olursunuz hemde

Kızlar merhaba. Sat 22 nisan, temizlendikten sonra çalışmalara başladık. Adetten 1 hafta sonra yumurtladım o günleri daha çok değerlendirdik. Ne olduysa ondan sonra oldu. Şiddetli sol kasık ağrım başladı. Gün geçtikçe şiddeti iyice arttı. Oturuyorsam kalkamadım, ayaktaysam oturamadım. Uykudan bile uyandığımı biliyorum. Gün geçtikçe belime ve sol bacağıma vurdu ağrısı. Artık dayanılmaz dereceye gelince acile gittik, kan ve idrar tahlili istedi doktor. Sonuç; betaHcg 1.0
Çok az idrar yolu enfeksiyonu var, çok fazla da bakteri var dedi. Antibiyotikle beraber bir kaç ilaç daha verdi fakat ben kullanmak istemedim ve almadım. 2 gündür hiç ağrım olmadı. Bugün mutfak dolabını silmek için sürekli eğildim kalktım bir anda ağrı şiddetli bir şekilde tekrar başladı ve şu an belim kopuyor resmen sol bacağıma ağrı girdi 5 dk adım atamadım ve bacaklarımda ki ağrı sızıya döndü. Özel bölgem yanıyor :( adete şu an 1 hafta gibi bir süre var. Nedense enfeksiyona bağlayamıyorum ağrıyı. Gebelik olabilir mi ? Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Kızlar merhaba. Sat 22 nisan, temizlendikten sonra çalışmalara başladık. Adetten 1 hafta sonra yumurtladım o günleri daha çok değerlendirdik. Ne olduysa ondan sonra oldu. Şiddetli sol kasık ağrım başladı. Gün geçtikçe şiddeti iyice arttı. Oturuyorsam kalkamadım, ayaktaysam oturamadım. Uykudan bile uyandığımı biliyorum. Gün geçtikçe belime ve sol bacağıma vurdu ağrısı. Artık dayanılmaz dereceye gelince acile gittik, kan ve idrar tahlili istedi doktor. Sonuç; betaHcg 1.0
Çok az idrar yolu enfeksiyonu var, çok fazla da bakteri var dedi. Antibiyotikle beraber bir kaç ilaç daha verdi fakat ben kullanmak istemedim ve almadım. 2 gündür hiç ağrım olmadı. Bugün mutfak dolabını silmek için sürekli eğildim kalktım bir anda ağrı şiddetli bir şekilde tekrar başladı ve şu an belim kopuyor resmen sol bacağıma ağrı girdi 5 dk adım atamadım ve bacaklarımda ki ağrı sızıya döndü. Özel bölgem yanıyor :KK43: adete şu an 1 hafta gibi bir süre var. Nedense enfeksiyona bağlayamıyorum ağrıyı. Gebelik olabilir mi ? Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Ek olarak yoğun sarı akıntım var. Sürekli lavaboya çıkıyorum ( idrar )

Merhaba. Biz de eşimle bu ay çalışmalara başladık. 2 ve 4 mayısta. Ovulasyon testi yapmadım. Ama kullandığım uygulama 3 Mayıs için yumurtlama tarihi olarak gösteriyordu. Son 3 gündür sağ kasığımda kendini unutturmayacak kadar bir ağrı var. Hafif de bel ağrısı. Akıntım beyaz ve miktar olarak bence fazla. Göğüste bir hassasiyet yok henüz. Ama 3 gündür birden bastıran uyku hali var. 17’sinde adet olmam gerekiyor. Ben de bilemiyorum idrar yolu enfeksiyonu mu gebelik olabilir mi. İdrarımı yaparken bir ağrı hissetmiyorum ama şart değil galiba onun için. Stresliyim ne çıkacak bilemiyorum ya. Sizde bir gelişme var mı?

Merhaba. Biz de eşimle bu ay çalışmalara başladık. 2 ve 4 mayısta. Ovulasyon testi yapmadım. Ama kullandığım uygulama 3 Mayıs için yumurtlama tarihi olarak gösteriyordu. Son 3 gündür sağ kasığımda kendini unutturmayacak kadar bir ağrı var. Hafif de bel ağrısı. Akıntım beyaz ve miktar olarak bence fazla. Göğüste bir hassasiyet yok henüz. Ama 3 gündür birden bastıran uyku hali var. 17’sinde adet olmam gerekiyor. Ben de bilemiyorum idrar yolu enfeksiyonu mu gebelik olabilir mi. İdrarımı yaparken bir ağrı hissetmiyorum ama şart değil galiba onun için. Stresliyim ne çıkacak bilemiyorum ya. Sizde bir gelişme var mı?
İdrarımı yaparken bende de ağrı olmuyor. Kan testini erken yaptırdım diye düşünüyorum. 2-3 gün sonra erken gebelik testi yapsam varsa bir şey çıkar mı acaba ya da direk kan mı versem bilemedim. Şu an ağrı tam göbek deliğinin alt kısmında kasığın ortasında toplandı :(

İdrarımı yaparken bende de ağrı olmuyor. Kan testini erken yaptırdım diye düşünüyorum. 2-3 gün sonra erken gebelik testi yapsam varsa bir şey çıkar mı acaba ya da direk kan mı versem bilemedim. Şu an ağrı tam göbek deliğinin alt kısmında kasığın ortasında toplandı :KK43:
Benimki heralde idrar yolu enfeksiyonu ya. Yarın randevu aldım doktora gideceğim. Bakalım kan testine de gerek görecek mi? 🤷🏻‍♀️

Benimki heralde idrar yolu enfeksiyonu ya. Yarın randevu aldım doktora gideceğim. Bakalım kan testine de gerek görecek mi? 🤷🏻‍♀️
Ne yaptın canım merak ettim, ben 2 gün geciktim. Göğüslerim büyüdü ve taş gibi şu an. Ara arada mide bulantısı oluyor, başka da belirti yok. Reglime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😕 doktora gideceğim demiştin ne dedi ?

Ne yaptın canım merak ettim, ben 2 gün geciktim. Göğüslerim büyüdü ve taş gibi şu an. Ara arada mide bulantısı oluyor, başka da belirti yok. Reglime 1 hafta varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😕 doktora gideceğim demiştin ne dedi ?
Gittim canım. Enfeksiyon da çıkmadı bi şey de çıkmadı anlamadım. Üşüttüm galiba bende bir de fıtık var ikisi birleşince bu kadar uzun süren bi ağrı yaşadım galiba. Adet oldum. Dönemin bitmesini bekliyorum. Çalışmalara başlayacağım. Şimdi de ovulasyon testi nasıl yapılır onları araştırmaya geçtim 😂😅

Adetin düzenliyse ovülasyon testine hiç gerek yok canım tabi yine sen bilirsin. Yumurtladığını akıntından çok rahat anlayabilirsin. Yumurta akı gibi aynı sulu akıntın olur yoğunca. Özellikle o günleri değerlendir. 2 güne bir birliktelik olsun. Hemen kalkma, ayaklarını yükselt 15-20 dk o şekilde yat. Ben meğer hamileymişim dün test yaptım evde pozitif, hemen hastaneye gidip kanda da baktırdım. 4+3’üz şu an 😊 Rabbim sanada nasip etsin inşallah 🤲🏻

Back
X