Kızlar merhaba. Sat 22 nisan, temizlendikten sonra çalışmalara başladık. Adetten 1 hafta sonra yumurtladım o günleri daha çok değerlendirdik. Ne olduysa ondan sonra oldu. Şiddetli sol kasık ağrım başladı. Gün geçtikçe şiddeti iyice arttı. Oturuyorsam kalkamadım, ayaktaysam oturamadım. Uykudan bile uyandığımı biliyorum. Gün geçtikçe belime ve sol bacağıma vurdu ağrısı. Artık dayanılmaz dereceye gelince acile gittik, kan ve idrar tahlili istedi doktor. Sonuç; betaHcg 1.0
Çok az idrar yolu enfeksiyonu var, çok fazla da bakteri var dedi. Antibiyotikle beraber bir kaç ilaç daha verdi fakat ben kullanmak istemedim ve almadım. 2 gündür hiç ağrım olmadı. Bugün mutfak dolabını silmek için sürekli eğildim kalktım bir anda ağrı şiddetli bir şekilde tekrar başladı ve şu an belim kopuyor resmen sol bacağıma ağrı girdi 5 dk adım atamadım ve bacaklarımda ki ağrı sızıya döndü. Özel bölgem yanıyor

adete şu an 1 hafta gibi bir süre var. Nedense enfeksiyona bağlayamıyorum ağrıyı. Gebelik olabilir mi ? Böyle bir durum yaşayan var mı ?