Ama yok hayır öyle bi kasık batması değil gibi belki ondandır ama bilemedim kiAcaba en son birlikteliğinizde kendinizi kasmış olabilir misiniz??
canım ne desek boş test yapman lazımSelam çiçek kızlarım benim 4 ağustosta reglm başladı 8 ağustosta bitti pcosum var ama regl ağrım yılda bir kere olur regl döngğm çok dengesiz 18 ağustos da ise birlikteliğimiz oldu birde 1 eylül de ama bi kaç gündür yatınca kasıkta batmalar leğen kemiğime vuran ufak ağrılar sancı gibi kısa süreli ağrı batma gibi alt karnım şişlik sanki göbeğim geriliyor gibi bazen ama yatınca ağrılarımı o dolgun hissini hissediyorum ara ara sizce yerleşme sancısı vs gebelik başlangıcı olabilir mi test yapıcam yarın ama size sormak istedim
Bugün yapsam mı korkuyorumda ya değilse diye çünkü 2 aylık olan regl döngü aralığım çok düzenli idi ondan umudum var yumurtlama döneminide hissettim gibi bilemiyorum ki çiçeğiiim ya yarın yaparım en kötü yacanım ne desek boş test yapman lazım
adetin ne zaman olması lazım canım kesim yumurtladıgın günü biliyosan yumurtlama gününden sonra 14 gün sayman lazım adet gününü bulabilmek içinBugün yapsam mı korkuyorumda ya değilse diye çünkü 2 aylık olan regl döngü aralığım çok düzenli idi ondan umudum var yumurtlama döneminide hissettim gibi bilemiyorum ki çiçeğiiim ya yarın yaparım en kötü ya
Dene cnm belki vardirBugün yapsam mı korkuyorumda ya değilse diye çünkü 2 aylık olan regl döngü aralığım çok düzenli idi ondan umudum var yumurtlama döneminide hissettim gibi bilemiyorum ki çiçeğiiim ya yarın yaparım en kötü ya
Ya şimdi erken gebelik testi yaptım dayanamayıp çizgi direk ortada bir tane çıktı ne c de ne de t deDene cnm belki vardir
Bir tek korkum pcos olduğundsn adet görselte her ay yumurtlamıyoruz diye biliyorum ya kızlar ben cocuk çok istiyorum ne yapmam lazım olmadıysa doktora gitmeliyim zaten buda olmadıysaadetin ne zaman olması lazım canım kesim yumurtladıgın günü biliyosan yumurtlama gününden sonra 14 gün sayman lazım adet gününü bulabilmek için
Atsana bjYa şimdi erken gebelik testi yaptım dayanamayıp çizgi direk ortada bir tane çıktı ne c de ne de t de
Ya benim arkadasim da pcos ikinci ayinda hamile kaldi kac aydir deniyorsunhzBir tek korkum pcos olduğundsn adet görselte her ay yumurtlamıyoruz diye biliyorum ya kızlar ben cocuk çok istiyorum ne yapmam lazım olmadıysa doktora gitmeliyim zaten buda olmadıysa
2 denemem yeni evliyim zaten tütlenme falan var mesela ama adetlerim ağrılı olmaz benim bende ondan acaba kaldım arkadaşınız kadın doğuma gittimi bişey önerdiler mi kendi hekimimle görüşeyim biYa benim arkadasim da pcos ikinci ayinda hamile kaldi kac aydir deniyorsunhz
Hemen atıyorum şimdi paylaşıcamAtsana bj
Birde alt karnım doluluk var ufak şişlik var bilemedim ya pelvik bölgeme ara ara yatınca yada oturunca ağrı kısa süreli vuruyor bazenAtsana bj
Elimde bir testim daha var ya sabah yapıcam ya şimdi yine resmi paylaşıyım ilk yaptığımınYa benim arkadasim da pcos ikinci ayinda hamile kaldi kac aydir deniyorsunhz
Atsana bj
O doğum kontrol hapi kullaniyordu cocuk dusunme asamasinda birakti ve uc ay folik asit kullandi daha sonra hamile kaldi ikinci ayda2 denemem yeni evliyim zaten tütlenme falan var mesela ama adetlerim ağrılı olmaz benim bende ondan acaba kaldım arkadaşınız kadın doğuma gittimi bişey önerdiler mi kendi hekimimle görüşeyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?