- 1 Eylül 2022
- 1.084
- 247
- 53
- Konu Sahibi Lavinyamla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim o testartimedmi bu test canım?10-15 dakika çok geç kuruma çizgisi sanırım bu![]()
Yerleşme kanaması pıhtılı olmaz canımEki Görüntüle 3178987 kizlar 5 gun once gebelik testi verdim negatif cikti 2 gundur sadece leke gordum siyah renkte pihti sekilindeydi sabah da test denedim ve 10 15 dk icinde boyle cikti sizce tekrar mi kan vermeliyim
canım kuruma bu başıma çok geldi, 5 dakikada çıktı kaç kere ama hepsi nagatifti hayırlısı olsun canımEvet canim o test
Hayirlisi olur insalahYerleşme kanaması pıhtılı olmaz canım
Evet ya kac defa ayni sorunu bende yasadim hayirlisi olsun insalah hepimiz icincanım kuruma bu başıma çok geldi, 5 dakikada çıktı kaç kere ama hepsi nagatifti hayırlısı olsun canım
Testte sarılaşma var kaç damla damlattınız kiEki Görüntüle 3178987 kizlar 5 gun once gebelik testi verdim negatif cikti 2 gundur sadece leke gordum siyah renkte pihti sekilindeydi sabah da test denedim ve 10 15 dk icinde boyle cikti sizce tekrar mi kan vermeliyim
amin canım inşallahhEvet ya kac defa ayni sorunu bende yasadim hayirlisi olsun insalah hepimiz icin
3 damlaTestte sarılaşma var kaç damla damlattınız ki
Artımed aşırı hassas bir test genelde pek yanıltmaz. Ben onunla öğrenmiştim ve çok daha silikti3 damla
Demi bende cok sasirdim ezcanedeki calisnlara sordum en guvenilir testi verin diye bunu verdiler ve adetim sadece lekelenme tarzi siuah sekilde oldu bitti olmasa yarin testi tekrsrliycam sizinde hayirli ugrlu olsun insalah bizde en kisa zaman da tam net cift cizgi goruruz sizin de baya silik cizgilermis ogrenmissinizArtımed aşırı hassas bir test genelde pek yanıltmaz. Ben onunla öğrenmiştim ve çok daha silikti
Testi tekrarliycam ayni sekil olursa yine kan vercemvar gibi kan verin bence
İnsallah vardır dua edicem sizin için sizde benim için edinTesti tekrarliycam ayni sekil olursa yine kan vercem![]()
İnsallah vardır dua edicem sizin için sizde benim için edin![]()
İnsallah vardır dua edicem sizin için sizde benim için ed
Alah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsinİnsallah vardır dua edicem sizin için sizde benim için edin![]()