- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mavikelebekk
-
Canım testini at bakayımMerhaba kızlar pazartesi günü kanda gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı cumartesi günü adet olmam lazım bugün ve dün gebelik testi yaptım ve çok hafif silik çıktı ikinci çizgi kafam karıştı benim gibi bu şekilde olup gebelik öğrenenler var mı?
ve canım aşırı derece de bel ağrım var ara ara oluyor batma da var yürürken vs oluyor adetten farkı bacaklarım dizlerim çekilmedi bi ağrım yok bacaklarda belde ve kasıklarda aşırı göğüs ağrıısı da dahiil bu üçü var. Bel kasık batması seyirme ve de göğüs ağrısı dokunulmuyor bile tuhaf bi ağrı adetim gelmezse 2 gün sonra testi yeniliycemBence var ve cok yeni gec dollenme olabilir benim de asiri silikti kan degerin o gun 11 cikti cok dusuk sonra artti
Kızlar slm pozitifmmi
[/QUO
Idrar cok fzla kacms
Evet canim bebiş var fakat daha çok erken yapmissin sanirim 3 gün sonra tekrarla benimde boyle oldu çok yeniyiz bizde pazar günü cift çizgiyi kopkoyu gorduk :) hayirliiii olsun cnmKızlar slm pozitifmmi
Evet çok silik var canım
Dunki test boxukmuyduki daha belirgindi kafamı karıştırdı test den teste de degisiyormuki adet geçmedi bide daha var günümeEvet çok silik var canım
Test bozuk gibi tekrarlayabilirdimMerhaba kızlar
1 saat önce test yaptım bu şekilde sonuç verdi.Anlayamadım negatif mi pozitif mi
Yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?