Kan hafta içi oluyormuş merak ettim bende idrar vermiştim. Bardak ta idrar aldılar labaratuvar da baktılar negatif dedi. Ama evde iki kez silik çıktı öncesindeKan testi yaptırsaydınız keşke
Bu testte gebelik var gözüküyor. Kan verin kesin sonuç kanda belli oluhadtab
Bu testte gebelik var gözüküyor. Kan verin kesin sonuç kanda belli olur
Yeni gebelik mi oluyor silik olunca.Bu testte gebelik var gözüküyor. Kan verin kesin sonuç kanda belli olur
Hastanede kan haftaici dediler. İdrar alıp labaratuvar da baktılar. Sonuç negatif dedi. Ama evde silik çizgi çıktı .Hastaneye gitmişken kan verseydiniz.
Evet ama ilk 5 dk icinde mi çıktıYeni gebelik mi oluyor silik olunca.
Evet ilk üç dakikada çizgi hafif çıktı beş dakika da biraz daha belirdi hatta. Hafif pembe işte silikEvet ama ilk 5 dk icinde mi çıktı
Hatta emin olayım diye on dakika sonra bir daha yaptım ondada silik çıktıEvet ama ilk 5 dk icinde mi çıktı
İdrarda daha geç çıkar kanda daha erken yarın özel bir hastane varsa kan verirseniz doğru sonuç alırsınız inşallah hamilesinizdir biri yanlış çıktı diyelim ikinci testte yanlış olamaz herhaldeHatta emin olayım diye on dakika sonra bir daha yaptım ondada silik çıktı
Hastanede ki idrar neden negatif oldu. Onu anlamadım. Bardakta idrar aldılar labaratuvar da bakıldı. Negatif dediler. Ondan öncesi evde gebelik testini yapmıştım. Silik olunca hastaneye gidelim dedim negatif çıktı gidincede. İdrar da amaİdrarda daha geç çıkar kanda daha erken yarın özel bir hastane varsa kan verirseniz doğru sonuç alırsınız inşallah hamilesinizdir biri yanlış çıktı diyelim ikinci testte yanlış olamaz herhalde
Onlar acaba böyle testle mi yaptılar yoksa makina ortamında mi ölçüldüHastanede ki idrar neden negatif oldu. Onu anlamadım. Bardakta idrar aldılar labaratuvar da bakıldı. Negatif dediler. Ondan öncesi evde gebelik testini yapmıştım. Silik olunca hastaneye gidelim dedim negatif çıktı gidincede. İdrar da ama
Canım kimyasal gebelik olmuş olabilir önce pozitif sonra da yavaş yavaş kayboluyor ortadan çizgiEvde normal kaset test yaptım. Bu şekilde çıktı. Sonra hastane ye gittim idrar testi aldılar ve negatif bu nasıl oluyor. Evde iki defa silik çizgi cikti ama
Makina diye gördüm. Labaratuvar di. Yarım saate çıkar dedi. Çıktı negatif dediOnlar acaba böyle testle mi yaptılar yoksa makina ortamında mi ölçüldü
Kimyasal ne oluyorCanım kimyasal gebelik olmuş olabilir önce pozitif sonra da yavaş yavaş kayboluyor ortadan çizgi
Hastanede idrar verdim. Makina ortamı idi. Negatif dediler. Evdeki idrar da ise silik çıktı. Adetime 6 gün var. Yumurtlama nin üzerinden ise 13 gün geçmişCanım kimyasal gebelik olmuş olabilir önce pozitif sonra da yavaş yavaş kayboluyor ortadan çizgi
Önce pozitif gösteriyor sonra hamilelik sağlıklı olmadığında da o pozitif gidiyor tekrar negatif oluyorKimyasal ne oluyor
İnşallah hastahanede bi yanlışlık olmusturda bebek vardır canımHastanede idrar verdim. Makina ortamı idi. Negatif dediler. Evdeki idrar da ise silik çıktı. Adetime 6 gün var. Yumurtlama nin üzerinden ise 13 gün geçmiş
Kan vereyim bir de bakalım ne çıkar. Belki idrar da erken belli olmuyor olabilir. Doktor pek güvenme idrara kan ver dediİnşallah hastahanede bi yanlışlık olmusturda bebek vardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?