• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glsmkznc

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhabalar ben geçen ay 25 Aralık regl oldum bu ay hala olmadım cumartesi 31 Ocak lekelenme yaşadım akşamına bitti 2 Şubat kan testi verdim sonuç negatif çıktı Ama hala Adet olmadım kasıklarım çok ağrıyor adet olcakmışım gibi kasık ağrısı var bide piskolojik mi bilmiyorum ama 2 gün önce resmen biber kokusu geldi burnuma akıntım var kaygan yani ne yapçam bilmiyorum stresten mi gelmiyor aslında o kadar yapmıyorum ama bilmiyorum mide bulantısı var ama çok nadir midem ağrıyor çok fazla

Bazen stres yada kullandığınız herhangi bir ilaç varsa o da regl geciktiriyor ben mesela migrenim olduğu için kullandığım ilaç dolaysıyla gecikmelerde yaşardım. Ama inşallah sebebiniz bebiştir be hamilesinizdir :) en güzeli kan testi vermek ama şuan imkanınız yoksa erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum bi yapın isterseniz

Bazen stres yada kullandığınız herhangi bir ilaç varsa o da regl geciktiriyor ben mesela migrenim olduğu için kullandığım ilaç dolaysıyla gecikmelerde yaşardım. Ama inşallah sebebiniz bebiştir be hamilesinizdir :) en güzeli kan testi vermek ama şuan imkanınız yoksa erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum bi yapın isterse

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X