• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi

Aydaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
18
Kızlar 5.gun gecikme şuan dün test yaptım negatif çıktı 4. Gün yani adet olcagım zaman göğüs ağrısı kasık ağrım şişlik olurdu onlar şuan için yok hala dün akşam 7 gibi peçeteye silerken tırnak ucu kadar toz pembe gibi bit akıntı geldi sonra bidaha gelmedi birde saat 10 gibi baltım o xaman da kahveye dönük minik bişi geldi şuan hala bişi yok temiz olsaydı gebelik çıkarmaydı 8 Mart ve 15 Mart korunmasız ilişkim var tam ymurtlama zamanım ama bilemedim

Eğer geç dölenme değilse adetiniz başlar bugün yarın 15 Mart çatlama gününden eminseniz büyük ihtimalle regl olabilir diye düşünüyorum bende4.5 gün gecikme yaşadım bi önceki ay test de negatifti bi gün sonra adet oldum

Kızlar ben Regl olmadım bgn 2. Gün ama olmam gerekiyordu neden olmadım anlamadım yumurtlama yerim çok yanıyor ve kramp ağrılarım var ama test negatif çıktı 2 gün önce yaptım geç döllenme olur mu

Kızlar merhaba reglime 2 gün var az önce test yaptım 2. Çizgi görsedeki gibi 1 dakika gibi bir sürede bu şekilde belirdi. Sizde gebelik var mı. Aralık ayında 1 kimyasal gebelik yaşamıştım

Eklentiler

• IMG_2002142F-3BE2-4E4F-B6C8-2DECB08B681A.webp
    IMG_2002142F-3BE2-4E4F-B6C8-2DECB08B681A.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_7102.webp
    IMG_7102.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar ben Regl olmadım bgn 2. Gün ama olmam gerekiyordu neden olmadım anlamadım yumurtlama yerim çok yanıyor ve kramp ağrılarım var ama test negatif çıktı 2 gün önce yaptım geç döllenme olur mu

siz niye kan vermiyorsunuz ? Gebelik yoksa adet söktürücü verirler

canım belki geç döllenmedir ama yine de kan testi yapsan çıkar

Geç döllenme diye bişey varmış anlamıyorum ben test yaptım negatüf ama 2 gün önce yaptım normalde olmam lazım ama olmadım ve benm düzenliydi

Ama Regl olacam gibi ağrım da var bu normal mi

Back
X