• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi

Belirtilerin neydi senn
Benim adet gününden 9 gün önce yerleşme kanamam oldu sonra aadetim geçikti adetim geçiktikten 10 gün sonraya kadar bir sürü idrar testi yaptım ona rağmen pozitif çıkmayınca testler soğan suyu ve adet sökücü içtim yine Regli olmayınca doktora gittim 27 gün geçmişti direk keseyi gördüler sonra kan testi yaptılar 15 bin çıktı sonucum tek belirtim göğüslerim çok şişti

Benm de bişey yok ağrım var sanki Regl olacam

İç
Çamaşırımda sadece 3 leke var kahverengi neden

Kızlar 5.gun gecikme şuan dün test yaptım negatif çıktı 4. Gün yani adet olcagım zaman göğüs ağrısı kasık ağrım şişlik olurdu onlar şuan için yok hala dün akşam 7 gibi peçeteye silerken tırnak ucu kadar toz pembe gibi bit akıntı geldi sonra bidaha gelmedi birde saat 10 gibi baltım o xaman da kahveye dönük minik bişi geldi şuan hala bişi yok temiz olsaydı gebelik çıkarmaydı 8 Mart ve 15 Mart korunmasız ilişkim var tam ymurtlama zamanım ama bilemedim
Merhaba, Benim son adet 21 Şubat beklenen adet 23 marttı şu an 12 gün gecikmem var . 9. gün beta < 5 çıktı bütün idrar testleri hep negatif. Ama hala adet olmadım 3 gündür pembe lekelenmem var. Pazartesi önce idrar testi sonra kan vermeye gideceğim. Hepimiz için hayırlısını versin Rabbim 🥰

Merhaba, Benim son adet 21 Şubat beklenen adet 23 marttı şu an 12 gün gecikmem var . 9. gün beta < 5 çıktı bütün idrar testleri hep negatif. Ama hala adet olmadım 3 gündür pembe lekelenmem var. Pazartesi önce idrar testi sonra kan vermeye gideceğim. Hepimiz için hayırlısını versin Rabbim 🥰

8-9-10 yumurtlama olabilir benim de aynı , öncesi sonrasında korunmasız ilişki var.

lekelenmeden 1 hafta sonra baktırın dedi tanıdığımız bir ebe, stres yapmamaya çalışıyorum ama heyecanlıyım ben de. İnşallah güzel haberler alırız.

Kızlar 5.gun gecikme şuan dün test yaptım negatif çıktı 4. Gün yani adet olcagım zaman göğüs ağrısı kasık ağrım şişlik olurdu onlar şuan için yok hala dün akşam 7 gibi peçeteye silerken tırnak ucu kadar toz pembe gibi bit akıntı geldi sonra bidaha gelmedi birde saat 10 gibi baltım o xaman da kahveye dönük minik bişi geldi şuan hala bişi yok temiz olsaydı gebelik çıkarmaydı 8 Mart ve 15 Mart korunmasız ilişkim var tam ymurtlama zamanım ama bilemedimn
nasıl oldunuz acaba

Kızlar merhaba reglime 2 gün var az önce test yaptım 2. Çizgi görsedeki gibi 1 dakika gibi bir sürede bu şekilde belirdi. Sizde gebelik var mı. Aralık ayında 1 kimyasal gebelik yaşamıştım
Bence var kan ver bende bugün tes yaptım 13 adet günüm sılık cızgu çıktı supelı

Yok canım malesef olmadı bunaya bakıcam artık yumurtlama dönemine girdim inşallah bu ay olumlu sonuçlar alırım

Back
X