Arkadaşlar öncelikle selam aranıza yeni katıldım . 27 yasındayım ve 5 aylık evliyim.Normelde cok ciddi boyutlarda olmazsada ara sıra adet düzensizliği yasardım ama bu ay ciddi bir şekilde gecikme yasadım ilk kez 8 gün kadar sonra eczaneden test aldım ve pozitif cıktı.Ertesi gün cuma oldugu için pazartesi günün randevu aldım doktordan. Neyse sonra ertesi gün aksama dogru gaz sancısına benzer hafif bir sancım oldu ve cok acık kahverengi renginde pıhtılasmıs bir akıntı geldi yani varla yok arası . Bende panilkledim .Eşimle beraber acilen zübeyde hanım hastanesine gittk beni attan muayene etmek istediler
hayatımın en zor anlarını yasadım ama kanaman yok dediler. Bende hamile oldugumu öğrenmeden önce hafif kaşıntı yaşamıstım ona bagladım. Daha sonra beni alltan ultrasyona aldı her sey yolunda hamilelik kesesi olusmus( 14 mm) fakat cok erken oldugu için embriyoyu göremedim filan dediler. son anda doktor bişey farketti ve anlam veremeyip diger doktoru cagırdı oda cok emin olmamakla beraber 7-8 cm bir myom göredüğünü ama myom olmayabilirde dedi ayrıntılı test için hafta içi gel dedi yarın gata daki ali ergun beye gidicem ama bu myom nedir ? Bu hafif lekelenme normalmidir
bana bilgi verirseniz sevinirim