Doğuma Hazırlık Gebelik nasil hesaplanir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.608
737
123
34
Bu konuyu anlamis degilim gebelik icin son adet tarihinin başından hesaplama yapıyorlar çoğunlukla. Döllenmenin olduğu gün hesaplama yapilmazmi ?

Son adet tarihinizden itibaren hesaplanır canım . Telefonda uygulamalar var bunun için . Ultrasonda farklı çakabilir çünkü biz döllenme tarihini bilemeyiz

merhabalar, ben de bu konuyu hiç anlayamadım hatta bu siteye de deneymli annelere danışmak için girdim. bazı hesaplama aracları varmıs kadınlar kulubunde araştırdm ama calısmıyor. Gebelik Hesaplama: ... su aracı buldum ama buda son adet tarihi istiyor ancak bu tarihte tabiiki döllenmemis olacagım yine de dogru sonucu alamıcam yani. kafam cok karıştı cok

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm gebelik hesaplama kesinlikle doğru internettekilerde benim 20 eylül çıkıyordu tam 20 eylülde doğum yaptım yani ultrason göre değil son adet tarihine göre doğru cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…