- 4 Kasım 2019
- 127
- 47
- 98
- Konu Sahibi Saricicek2020
-
ben yerleşme kanaması yaşamadım sadece 4. Haftada kahverengi leke görmüştüm ama adet tarihimden 3 gün önce kanda görmüştüm hamileliğimiMerhaba kızlar 16 kasım yumurtlama günümdü değerlendirdik adetime 11 gün kaldı sizce (olursa yani) yerleşme kanaması ne zaman yaşanır siz kaç gün kala yaşadınız ve erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım
Çok teşekkür ederim idrar testi yapmadınız mı hiç? Ben çok yapmak istiyorum çünkü hissediyorum ama bilemedim çok erken tabii ki daha 5 gün geçtiben yerleşme kanaması yaşamadım sadece 4. Haftada kahverengi leke görmüştüm ama adet tarihimden 3 gün önce kanda görmüştüm hamileliğimi
Anladım çok teşekkür ederim erken ama yapmak istiyorum test insanlar 6 günde silik çizgi görüyo bu nasıl hız çok ilginçHer hamile yerleşme kanaması yaşamaz canm
Ve döllenmenin ne zaman olduğunu bilemediğin için şu gün belli olur diyemeyiz
Ama döllenmeden 12 gün sonra hem kanda hem idrar testinde görünür
Evet yerleşme kanaması için zaten "olursa yani" demek istedim yaşanırsa kaç gün sonra yaşanır genelde onu merak etmiştim teşekkür ederim1 yerleşme kanaması çok nadir kadında olur...
2 idrar testi yapcksan adetinin geçmesini beklemen gerekir.
3 kan testi adete bir kaç gün kala yaptırırsan çıkar..
Yaptım idrar testi gece çok belli belirsiz silik çıktı sabah idrarıyla tekrarladım net olarak tek çizgi çıktı emin olmak için kan vermiştimÇok teşekkür ederim idrar testi yapmadınız mı hiç? Ben çok yapmak istiyorum çünkü hissediyorum ama bilemedim çok erken tabii ki daha 5 gün geçti
Çok teşekkür ederimmYaptım idrar testi gece çok belli belirsiz silik çıktı sabah idrarıyla tekrarladım net olarak tek çizgi çıktı emin olmak için kan vermiştim
Rica ederim hayırlısıyla güzel haber al işhÇok teşekkür ederimm
6 günde testte çıkması çok çok çok düşük bi ihtimalAnladım çok teşekkür ederim erken ama yapmak istiyorum test insanlar 6 günde silik çizgi görüyo bu nasıl hız çok ilginç
Benimde bu ay tek ilişkim oldu 15 kasım gecesinde tam yumurtlama günümdü o zaman sizin gibi toplam 11 gün beklemekte fayda var çok teşekkür ederim6 günde testte çıkması çok çok çok düşük bi ihtimal
Onların hesabı yanlıştır
Tek ilişkide olmadıysa eğer bebeğin ne zaman döllendiğini bilemezler bence
Mesela benim tek ilişkide oldu, o ilişkinin üzerine 11 gün geçtikten sonra öğrendim
Bebinin döllenmesi zaten bir hafta 6 gün imkansız..Anladım çok teşekkür ederim erken ama yapmak istiyorum test insanlar 6 günde silik çizgi görüyo bu nasıl hız çok ilginç
İşte imkansız değilmiş ilişkiden sonra 7. günde gören varmış çok garipBebinin döllenmesi zaten bir hafta 6 gün imkansız..
belli oldumu acaba kac gunde netlestiÇok teşekkür ederim idrar testi yapmadınız mı hiç? Ben çok yapmak istiyorum çünkü hissediyorum ama bilemedim çok erken tabii ki daha 5 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?