Gebelik ne zaman belli olur

Kullanicic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
543
230
53
27
Merhaba hanımlar 9 gün önce yumurtlama gördüm sadece çatlama gününü değerlendirebildik adetime 3 gün var az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı erken mi yaptım acaba yoksa hamile olsam çıkar mıydı?

Sanırım silik de olsa çıkardı ama geç döllenme olabilir mi şeklinde iyi niyetimizi de konuşturabiliriz hayırlısı olsun

Kuzum yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamadan en erken 14 gün sonra kanda çıkıyor diye biliyorum. Zaten normalde de önce kanda yükselir, sonra idrar testine yansır. Erken yapmış olabilirsin. Biraz daha beklemende fayda var

Sanırım silik de olsa çıkardı ama geç döllenme olabilir mi şeklinde iyi niyetimizi de konuşturabiliriz hayırlısı olsun
Güzel olumlamanız için teşekkürler çok stresliyim pcosum östrojenik düşük sadece çatlama değerlendirilebildi sonucu çok merak ediyorum

Yaa biraz daha beklemem lazım galiba

Kızlar benimde adetime 7 gun var test yaptim sabah ilk idrarla degil ama hemen cikti sinrasinda kenerda dururken degisik bir hal aldi yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20230619_135759.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 177
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…