• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi arkadaşlar?

teacherteachermom

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
86
Puanlar
8
Arkadaşlar sat 2 Şubat. Korunmuyorduk uzun süredir. Bugün 13 mart hâlâ adet olmadım, normalde bir günden fazla sapma olmazdı. Prodoctor ve awox marka erken gebelik testlerinden günlerdir yaptım hep negatif çıktı ama bilemedim. Bu kadar gecikme de normal değil. Kan vermeye de hafta içi gidecek vaktim olmadı. Ayrıca olsaydı da şimdiye kadar testler pozitife dönerdi diye düşündüm. Ama şimdi de içim içimi kemirmeye başladı. İdrar testlerinde bu kadar süre negatif çıkıp kanda pozitif olan var mı? Haftasonu özel hastaneler test yapar mı?

Özeller haftasonu test yapıyor evet ama testlerde iyi kötü çıkardı diye düşünüyorum 5 haftayı geçmiş embriyo bile olusuyor o zamana kadar hcg cok yüksek olurdu

Özeller haftasonu test yapıyor evet ama testlerde iyi kötü çıkardı diye düşünüyorum 5 haftayı geçmiş embriyo bile olusuyor o zamana kadar hcg cok yüksek olurdu
Ben de öyle düşündüm açıkçası. Ancak bugün arkadaş erken gebelik testlerinde yanlış negatif çıkabiliyor dedi, aklıma takıldı, yarın kan testi vereyim olmazsa

Ben de öyle düşündüm açıkçası. Ancak bugün arkadaş erken gebelik testlerinde yanlış negatif çıkabiliyor dedi, aklıma takıldı, yarın kan testi vereyim olmazsa
Yanlıs pozitif cıkar ama kolay kolay yanlıs negatif cıkmaz siz yine de kan testi verin aynen

Arkadaşlar sat 2 Şubat. Korunmuyorduk uzun süredir. Bugün 13 mart hâlâ adet olmadım, normalde bir günden fazla sapma olmazdı. Prodoctor ve awox marka erken gebelik testlerinden günlerdir yaptım hep negatif çıktı ama bilemedim. Bu kadar gecikme de normal değil. Kan vermeye de hafta içi gidecek vaktim olmadı. Ayrıca olsaydı da şimdiye kadar testler pozitife dönerdi diye düşündüm. Ama şimdi de içim içimi kemirmeye başladı. İdrar testlerinde bu kadar süre negatif çıkıp kanda pozitif olan var mı? Haftasonu özel hastaneler test yapar mı?
Testlerde gebelik olusma durumunda silik dahi olsa çizgi görülürdü. Doktor kontrolünde beta hcg ver referans degeri negatifse adet söktürücü ile yeni döngüne bir an önce baslayip tekrar denemeye devam edebilirsiniz. korunmayi biraktiktan sonra da düzende sapma olabilir🙏🏻

Sat 2 şubat ben de halâ olmadım, benim de evde yaptığım testler negatifti. peki hiç lekelenme vs yaşadın mı? Bende ara ara lekelenmeler oluyor kist olabilir diye düşünüyorum bi türlü müsait olup hastaneye gidemedim. Tarihlerimiz aynı, bakalım durum ne olacak..

2 subattan 13 marta... masallah iyi beklemissiniz:) eger vakitsizlikten gidemediyseniz bazi aile hekimleri bazi gunler 7de aciliyor, bazi gunler 6da kapaniyor. benim doktorumun bu sekilde saatleri var - calissan bile bir sekilde gidiyorsun. dilerseniz arayin saglik ocagini sorun yarin ona gore gidersiniz ya da ozele gidin onlar 7/24 test aliyorlar

Benim de adetim gecikti 5 gün 2 gün öncesine kadar kasık ve alt karın bölgemde sancılar batmalar oluyordu kısa kısa 5 günde 8 test yaptım 8inde de ikinci çizgiyi göremedim beyaz hayalet çizgi vardı o da testin çizgisidir diye düşünüyorum. Şuanda göğüslerimde hassasiyet var yüz üstü yatamıyorum. Hamile olma olasılığım var mı sizce çok merak ediyorum.. ( Eylül ayında kürtaj olmuştum 8 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu) kürtajdan sonraki ilk adet gecikmem

Back
X