• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi benzer durumu yaşayan var mı???

danset

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar son ilişki üzerinden 13 gün geçti adetim de 4 gün gecikti ve ilişki zamanı yumurtlama dönemim olduğunu düşünüyorum çünkü akıntılarım vardı. Belirtiler olarak kasık ağrısı batma yanma şeklinde göğüs ucunda akşamları ara ara karıncalanma sulu sıvı akıntı artışı ve 2 gündür akşam üstü uyku hali bastırıyor uyuduğumda sarhoş gibi uyuyakalıyorum normalde geceleri geç yatarım 10-11 gibi uyku bastırıyor ve dayanamayıp bayılıyorum. Dün test yaptım negatif erken olabilir test için ama gebelik ihtimali devam ediyor mu sizce bu durumları yaşayan var mı

Belirtiler gebelik belirtisi gbi ama kan testinde çıkmadan bir şey demek doğru olmaz

Bende aynı durumdayım valla 4 gün gecikti gecen ay da kımyasal gebelik yasadım istiyoruz da ama gecıkme varsa cıkmıyorsa bence yoktur gibime geliyor bende de böyle çıkıyor ama güvenemiyorum

Eklentiler

• 1000083541.webp
    1000083541.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 224
Birde erken gebelik testleri yumurtlamadan 15 gün sonrasını gösteriyormus

Bende aynı durumdayım valla 4 gün gecikti gecen ay da kımyasal gebelik yasadım istiyoruz da ama gecıkme varsa cıkmıyorsa bence yoktur gibime geliyor bende de böyle çıkıyor ama güvenemiyorum
Hangi marka test

Hadi yaaa teşekkür ederim mutlaka başka yapacam duymustum aslında

Kızlar son ilişki üzerinden 13 gün geçti adetim de 4 gün gecikti ve ilişki zamanı yumurtlama dönemim olduğunu düşünüyorum çünkü akıntılarım vardı. Belirtiler olarak kasık ağrısı batma yanma şeklinde göğüs ucunda akşamları ara ara karıncalanma sulu sıvı akıntı artışı ve 2 gündür akşam üstü uyku hali bastırıyor uyuduğumda sarhoş gibi uyuyakalıyorum normalde geceleri geç yatarım 10-11 gibi uyku bastırıyor ve dayanamayıp bayılıyorum. Dün test yaptım negatif erken olabilir test için ama gebelik ihtimali devam ediyor mu sizce bu durumları yaşayan var mı
Merhaba akıntınız nasıl acaba şeffaf ve iç çamaşırı ıslatacak kadar mı . bende kasık ağrısı var batma şeklinde fakat sadece sabahları ve akşam zamanı anlık oluyor gün içinde geçiyor . Yumurtlamadan beridir devam ediyor. Akıntım yumurtlama dönemi vardı bir ara durdu ve tekrar olmaya başladı . Bugün yine geçti akıntı .

Kızlar merhaba reglime şu an tam 7 gün var. Son reglimin ilk günü 19 Nisandı son günü 24 Nisandı. Yumurtlama günlerini değerlendirdik. Reglime 7 gün var dün akşam açık pembe çok az şekilde akıntım geldi bu gün çok yoğun bir şekilde beyaz akıntım devam ediyor. Diğer belirtiler olarak sol göğsümde resmen yanma şeklinde ağrı hissediyorum sağ göğsümde de var ama soldaki kadar yoğun değil. Bir de karnımda göbek deliğimden aşağı kasığıma doğru bir çizgi var internetten araştırdım linea nigra olarak geçiyormuş gebelik belirtisi olabilirmiş ama erken gibi benim zamanım için. Göğüs uçlarımda renk koyulaşması var. Sol kaşığımda batma şeklinde ağrı oluyor ve arada kaşığımın ortasına doğru da geçiyor. Yüzümde sivilce çıkmazdı ve sağ alnımın üstünde bi kaç tane sivilce var ve yanağımda bi kaç tane. Ben daha önce reglimden bu kadar süre önce böyle şeyler hiç yaşamadım genelde kaşık ağrım regli olacağım gün olur ve göğüs hassasiyeti hiç yaşamam. Benim gibi belirtileri olan ve hamile olan var mı lütfen yazın

Back
X