Kızlar merhaba ben Kasım'da aşılama oldum ve negatif sonuçlandı tam söylenilen tarihte de adet oldum , fakat adet sonrası tam yumurtalama zamanında benden kahverengi lekelenme geldi yumurtlamanın ardından kasık ağrım devam ediyor diye doktora gittim çatlama felan geçmişti, doktor kullandığım iğnelerin kist yaptığını ve adetle beraber atacağımı söyledi 31 Aralık adet günümdü hala adet olmadım ağrım var ama, birde bugün kahve leke gelmeye başladı ama çok çok az bir iki saat önce gelmeye başladı oda sadece silinince afedersiniz, böyle birşeyle karşılaşan var mıdır? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
Ah kuzum benim inşallah bu sefer tutar gelir bebisler bende doktora gittim ağrı bulantım var doktor dış gebelik olabilir dedi test sonucu bekliyorum ins olmamıştır ama nasip bakalım
Ah kuzum benim inşallah bu sefer tutar gelir bebisler bende doktora gittim ağrı bulantım var doktor dış gebelik olabilir dedi test sonucu bekliyorum ins olmamıştır ama nasip bakalım