Gebelik olabilir mi ??

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
30
Merhaba hanımlar
Normalde adet sancılarım çok olur bu ay hiç yok gibi. Normalde bugün olmam lazimdi. Gecikiyor ama on gün bir hafta öncesinden başlardı bel ağrısı kaşık ağrısı neden bu ay olmadı. Böyle olup hamile kalan oldu mu acaba. ? Bu ayi değerlendirdik ama hiç umudum yok .

Bir kaç gün daha bekle test yap canım. Sabırsızlanıyorsan kan ver canım. Kanda cikar

Bir kaç gün daha bekle test yap canım. Sabırsızlanıyorsan kan ver canım. Kanda cikar
Benim adetim çok düzensiz canım o yüzden bekleyeyim diyorum hem idrar testi yaptım bugün negatif çıktı. Gecikse bile eğer hamileysem çıkar mı kanda . Mesela adet dongum su şekilde 20 Ağustos 30 Eylül 6 Kasım ..
Bu ayda gecikti adetim yine . Ben yine bir umut hamile olabilir miyim diye hevesleniyorum ama yok galiba..

Gebelik varsa bile hamilelik hormonu adet gününden sonra salgılanmaya baslar. Seni umutlandirmak istemem ama bekle istersen düzensizliğin varmış. Hâlâ olmazsan kan verirsin.

Gebelik varsa bile hamilelik hormonu adet gününden sonra salgılanmaya baslar. Seni umutlandirmak istemem ama bekle istersen düzensizliğin varmış. Hâlâ olmazsan kan verirsin.
Hım anladım inşallah vardır. Sizde mi bekliyorsunuz çocuk

13 Aralık canım.
İdrar testi yaptım az önce yine negatif çok üzülüyorum bu ay olur sanmıştım bir umut. Ama benim adetim hep düzensiz bir adet olsaydım gidecektim kadın doğuma 40 güne bir oluyorum. En son 6 Kasım'da oldum. Acaba biraz daha mı beklesem . Ya da kan testi versem çıkar mı

Bence birde kan testi ver. Sonuç olumsuz olursa doktora git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…