Gebelik olabilir mi???

Test yap

Ya sizce adete rağmen hamile olabilir misiniz gerçekten.

Test yap derim cnm hamile olabilirsin

Yumurtlama döneminde göğüs hassasiyeti olabilir normaldir. Bende de hep oluyordu. Korkmayın hamile değilsiniz.

Nisanlinizin iç çamaşırı pamuklu muydu polyerster mi?

Muhtemelen polyester ağırlıklı o zaman. Polyester kumaşlar içeriğindeki kimyasallar nedeniyle spermleri öldürüyor, merak etmeyin hamile olma ihtimaliniz yok.
Zaten içime boşalma gibi bir durum olmadı ama yine de acaba dedim yani göğüslerim de ilk defa böyle oldu adet dönemimden 10 gün önce başlar adet olunca dururdu şimdi iste 10 gün acıdı 3 4 gündür çok hafifledi hormonlarımla alakalı olabilir o zaman

Ben pamuklular emiyor diye biliyorum, bilemedim simdi.
Pamuklulara sağlıksız spermler takılıp kalırken sagliklilar geçiyor. Bu konuda yapılan çalışmalar var. Hatta gebelik isteyenler için sağlıklı gebelik oluşması bakımından ilişki esnasında pamuklu çamaşırlar önermeye başladı doktorlar. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen.

Evet muhtemelen hormonal bir şey goguslerinizdeki değişimler.

Bilemedim diye ekledim sonuna farkindaysaniz. Tesekkur ederim degerli bilgilendirmeniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…