Gebelik olabilir mi

nurpapatya_

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
25
0
16
Hanımlar merhaba. Pcosluyum ve 3 nisandan beri yasmin kullanıyorum ama bu ay saati saatine kullanamadım hapı almam gereken saatten aşağı yukarı 15 20 dk gecikmelerle bazen de tam saatinde aldım. Ve eşim de geri çekilmeyle korunuyor. Reglim 2 gün gecikti. Sizce gebelik ihtimali var mıdır

Dakikalık gecikmeler dert değil, o kadarı da olur kimse dakikası dakikasına içemez zaten. 7 günlük arada olursunuz adet genelde kaçıncı gündesiniz

Dakikalık gecikmeler dert değil, o kadarı da olur kimse dakikası dakikasına içemez zaten. 7 günlük arada olursunuz adet genelde kaçıncı gündesiniz
Tabletler bitince 2. Gün regl olurdum ama bugün 4. Günümdeyim. Ve sadece 1 tableti 9 saat gecikmeyle aldım. Dünden beri sol kasığımda da ara ara batma hissediyorum

Doğum kontrol hapları veya geri çekilme yüzde yüz koruma sağlayan şeyler değildir. Ama aynı anda hem ilacı kullanıp hem geri çekilme yoluyla korunuyorsanız baya etkin bir koruma sağlarsınız. Ayrıca 1 saat erken geç farketmez ki ben kullanırken bazen unuttuğumu ertesi gün fln alıyordum bişey olmadı. Siz de merak etmeyin birşey yoktur. Muhtemelen gecikme stres yaptığınızdan dolayıdır ki bazen yasminde 10 güne kadar da regl olunmuyor yani çok çok zor aynı anda iki şekilde korunurken gebe kalmanız

Zeynep Hanım çok teşekkür ederim cevabınız için içimi rahatlattınız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…