Gebelik olabilir mi?

melikeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
44
14
25
Herkese merhaba dün ve bugün lekelenmem oldu 2 gun önce gece kustum sabah meme ucu acısıyla uyandım ama o acı devam etmedi belimde ve kasiklarimda agri var ishalim düzensiz regl olduğum için bilemedim sizce gebelik olabilir mi?

Herkese merhaba dün ve bugün lekelenmem oldu 2 gun önce gece kustum sabah meme ucu acısıyla uyandım ama o acı devam etmedi belimde ve kasiklarimda agri var ishalim düzensiz regl olduğum için bilemedim sizce gebelik olabilir mi?
Leke koyu kahve renkte

Benimde pazartesi Salı leke geldi . Kahverengi. Bu 2 gündür yok. Son regl tarihim 27 Ağustos . 2 eylülde de bitmişti . Reglime şuan 4 gün kaldı . Reglim Düzensiz olduğu için ihtimal veriyorum ve 2 günde bir değerlendirdik ama ovülasyon denedim hiç tam piki görmedim ordan da olmaz diyorum 😪 offff

Som regl tarihi ve son korunmasız ilişki ne zaman oldu ?

Benimde pazartesi Salı leke geldi . Kahverengi. Bu 2 gündür yok. Son regl tarihim 27 Ağustos . 2 eylülde de bitmişti . Reglime şuan 4 gün kaldı . Reglim Düzensiz olduğu için ihtimal veriyorum ve 2 günde bir değerlendirdik ama ovülasyon denedim hiç tam piki görmedim ordan da olmaz diyorum 😪 offff
Sizde de pcos mu var

Evet ama yumurtlamada sorunum yoktu eninde sonunda yumurtluyordum . Reglim bazen düzenli bazen düzensiz kafasına göre takılıyor 🤣 . Mart ayından beri ovülasyon deniyorum hepsinde gördüm piki. Birde bu ay spor ve diyete başladım . Gıda takviyeleri de alıyorum 🤷
Anladım ben de takviye kullanıyorum bakalım ne olacak inşallah hayırlısı olur 🤲

X