M menav Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2024 7 0 6 26 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi menav #1 Herkese merhaba benim reglim 3 gün gecikti baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı yaşıyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı normal bi durum mu sizce
Herkese merhaba benim reglim 3 gün gecikti baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı yaşıyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı normal bi durum mu sizce
burcumsu12 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2021 4.276 7.691 108 30 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi menav #2 menav .!.: Herkese merhaba benim reglim 3 gün gecikti baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı yaşıyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı normal bi durum mu sizce Genişletmek için tıkla... kan testi en doğru sonucu verir mide bulantısı için çok erken
menav .!.: Herkese merhaba benim reglim 3 gün gecikti baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı yaşıyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı normal bi durum mu sizce Genişletmek için tıkla... kan testi en doğru sonucu verir mide bulantısı için çok erken
M menav Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2024 7 0 6 26 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi menav #3 burcumsu12 .!.: kan testi en doğru sonucu verir mide bulantısı için çok erke Genişletmek için tıkla... burcumsu12 .!.: kan testi en doğru sonucu verir mide bulantısı için çok erken Genişletmek için tıkla... İdrar testi negatif olsa da kan da belli olur mu
burcumsu12 .!.: kan testi en doğru sonucu verir mide bulantısı için çok erke Genişletmek için tıkla... burcumsu12 .!.: kan testi en doğru sonucu verir mide bulantısı için çok erken Genişletmek için tıkla... İdrar testi negatif olsa da kan da belli olur mu
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 175 43 13 25 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi menav #4 menav .!.: Herkese merhaba benim reglim 3 gün gecikti baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı yaşıyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı normal bi durum mu sizce Genişletmek için tıkla... En kesin sonuç için kan verin yalancı negatif çıkarabiliyor testler. Mide bulantısı için çok erken genelde 6. Haftadan sonra yoğunlaşıyor
menav .!.: Herkese merhaba benim reglim 3 gün gecikti baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı yaşıyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı normal bi durum mu sizce Genişletmek için tıkla... En kesin sonuç için kan verin yalancı negatif çıkarabiliyor testler. Mide bulantısı için çok erken genelde 6. Haftadan sonra yoğunlaşıyor
burcumsu12 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2021 4.276 7.691 108 30 Perşembe 06:34 Konu Sahibi Konu Sahibi menav #5 menav .!.: İdrar testi negatif olsa da kan da belli olur mu Genişletmek için tıkla... evet belli olur
menav .!.: İdrar testi negatif olsa da kan da belli olur mu Genişletmek için tıkla... evet belli olur