- 7 Ağustos 2024
- 75
- 29
- 8
Merhaba oncelikle amh dusuklugunu ogrensim gecen ay inuda rast gele ogrendim kimyasal gebelik yasadim gecen ay neden ole oldu acaba gibisinden gittim amh bakildi dusuk geldi. Gecen senede bu dusuk amh ile hamile kalmisdim fakat yasaml bagdasmayan sebebden oturu sonlandirma yapildi. Simdi cocuk dusunuyorum ama doktor bana senin cocugun olmasi cok zor tup bebekle anca dedi. 1 tane evladim car Allah saglikli omur versin cumlemizin cocuklarina insalh. Ama ben sunu gordum gebe kalabiliyorum . Bu ay da 19 agustos yumurtlama tarihimdi adetlerim duzenli ona ragmen ovulasyon takibine gore catlamasina kadar gunleri degerlendirdim. Bugun (2.09.2025) adet olmam gerek fakat 30 ya da 31inde cok soluk pembe lekem geldi cok az pecete ye silince . Dunde yani ayin 1 inde de cok cok az kahve soluk renkde akinti ama 1 damla seklinde daha da gelmedi dun adete 1 gun kala test kset test yaptim negatif . Adete 1 gun kala negatif olup sonra dan gun gevince pozitife donen var mi. Acaba stresden mi bole oldu bilemedim insalah pozitife doner. Yerlesme kanamasi dusundugum gun mide bulantisi halsizlik yasadim. NOT AMH DUSUKLUGU DİSİNDA RAHMİMDE YUMURTALİKLARİMDA YANİ ULTRASONDA HİC BİRSEYİM YOK KİST MİYOM VB HERSEYİM TEMİZ. İnslaah hamileyimdir