Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir cnm markasi ne goruyorum ben
Prodoctor canımOlabilir cnm markasi ne goruyorum ben
O yalanci cikartabiliyor cnm burda yapip regl olan var farkli markayla denemende fayda varProdoctor canım
Prodoctorun şimdiye kadar hiç yalancı çıkardığına ya da kuruma çizgisi çıkarmasına denk gelmedim. Güveniyorum ben. Bence bişeyler var. İki testte de görünüyor. Sadece çok yeni. Kaçıncı gündesiniz
Bende öyle düşünüyorum ilk gebeliğimde de an ve an ikinci çizgi artarak gitti ve onda da çok çok küçükken yakaladım. Kürtaj olmak zorunda kaldım ve şu an kürtaj sonrası 2 reglimi bitirdim. 31 ağustosta bitti ve 1 eylülde korunmasız ilişkim oldu. yumurtlama zamanı olması düşük ama ihtimal var. Sürede daha kısa ama diğer gebeliğimide 1 haftalık hamileleğimde öğrenmiştim aslında betayı 12.8 de yakalmıştım. Bilmiyorum kürtajdan dolayı mı böyle karıştı dengem yoksa gebelik mi mevcut kafam çok karıştıProdoctorun şimdiye kadar hiç yalancı çıkardığına ya da kuruma çizgisi çıkarmasına denk gelmedim. Güveniyorum ben. Bence bişeyler var. İki testte de görünüyor. Sadece çok yeni. Kaçıncı gündesiniz
Deneyeyim bulabilirsemOlabilir ama awox yapın o kesin sonuç verir
Haftaiçi istediğin zaman kan ver. Hiç acele etme. Ben de test vereceğim pazartesi. Her gün idrar testlerinde koyulaşma görüyorum çünkü. Belirgin hale gelir o zamana kadar iyice. Yumurtlama erken olmuştur belki. Kürtaj illa ki etkiler. Ya da beta tam sıfırlanmamış olabilir mi acaba ama 1 haftalık ilişki teste yansımaz. 1 haftada anca rahime geliyor sonra tutunma süreci bi kaç gün. O farklı olmuş sizde epeyBende öyle düşünüyorum ilk gebeliğimde de an ve an ikinci çizgi artarak gitti ve onda da çok çok küçükken yakaladım. Kürtaj olmak zorunda kaldım ve şu an kürtaj sonrası 2 reglimi bitirdim. 31 ağustosta bitti ve 1 eylülde korunmasız ilişkim oldu. yumurtlama zamanı olması düşük ama ihtimal var. Sürede daha kısa ama diğer gebeliğimide 1 haftalık hamileleğimde öğrenmiştim aslında betayı 12.8 de yakalmıştım. Bilmiyorum kürtajdan dolayı mı böyle karıştı dengem yoksa gebelik mi mevcut kafam çok karıştı
Tabiki olabilir neden olmasin cnm ama cok erken sadeceKızlar ya Regl tarihim 23 ağustos. 28 ağustosta bitti regl. 1 eylülde birliktelik oldu. 3 eylülde ovülasyon testim pikti. Gebelik durumu olabilir mi?
Haklısınız ama dediğim gibi ilk gebeliğimde 11 nisan son adetHaftaiçi istediğin zaman kan ver. Hiç acele etme. Ben de test vereceğim pazartesi. Her gün idrar testlerinde koyulaşma görüyorum çünkü. Belirgin hale gelir o zamana kadar iyice. Yumurtlama erken olmuştur belki. Kürtaj illa ki etkiler. Ya da beta tam sıfırlanmamış olabilir mi acaba ama 1 haftalık ilişki teste yansımaz. 1 haftada anca rahime geliyor sonra tutunma süreci bi kaç gün. O farklı olmuş sizde epey
Hadi inşallah hiç ihtimal vermiyorum ama dur bakalımTabiki olabilir neden olmasin cnm ama cok erken sadece
Aynı gibiyiz benimdr 31 ağustosta bitti 1 eylül birliktelik mevcut, ovülasyon değil ama erken gebelik testimde ufak bir çizgi gözüküyor gibiKızlar ya Regl tarihim 23 ağustos. 28 ağustosta bitti regl. 1 eylülde birliktelik oldu. 3 eylülde ovülasyon testim pikti. Gebelik durumu olabilir mi?
Bat ne zmn cnmAynı gibiyiz benimdr 31 ağustosta bitti 1 eylül birliktelik mevcut, ovülasyon değil ama erken gebelik testimde ufak bir çizgi gözüküyor gibi
ama çok erken değil mi çiçeğimAynı gibiyiz benimdr 31 ağustosta bitti 1 eylül birliktelik mevcut, ovülasyon değil ama erken gebelik testimde ufak bir çizgi gözüküyor gibi
Sen onceki ay kimyasal mi gecirmistin yanlis hatirlamiyorsamHadi inşallah hiç ihtimal vermiyorum ama dur bakalım![]()
Evet ya temmuz ve ağustosta kimyasaldıSen onceki ay kimyasal mi gecirmistin yanlis hatirlamiyorsam
iki ay ust uste bide insallah bu ay tutar cnm yaEvet ya temmuz ve ağustosta kimyasaldı