28 eylül gözüküyor ama kürtaj olduğum için düzenli gitmiyor henüzBat ne zmn cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 eylül gözüküyor ama kürtaj olduğum için düzenli gitmiyor henüzBat ne zmn cnm
Nasip aşkım ya benim bu bebek işine olan inancım bittiiki ay ust uste bide insallah bu ay tutar cnm ya
Ama cok erken gozukemez ki markasi ne28 eylül gözüküyor ama kürtaj olduğum için düzenli gitmiyor henüz
Haklısın tabi o yüzden ihtimal veremiyorum pek. İlk gebeliğimide bu şekilde öğrenmiştim arkadaşa anlattım diğer yorumlara bakarsan ama kürtajın etkisi mi diye de düşünüyorum bilmiyorum anlayamadım henğzama çok erken değil mi çiçeğim
Kiyamam ya insallah olur cnm bnde de bi belirti yok var ya arada bel agrim var o kadar kasik agrim vs cok az nadir onu da saymiom dhhdhdh bat 14 uNasip aşkım ya benim bu bebek işine olan inancım bittibelki bi umut işte
![]()
Prodoctor. Diğer arkadaşlarada anlattım yorumları okursanız ilk gebeliğimde bu şekilde öğrendim benim aklımı karıştıran regl ertesi yumurtlamam olmaz herhalde bir de kürtaj durumu var ama 2 ay reglide gördüm beta sıfırlanır herhald ebilemigoeımAma cok erken gozukemez ki markasi ne
O marka yalanci veriyor ztn cnm daha regline 20 gunden fazla var yumurtlama ertesi gun bile olsa sende gene belli olmaz kiProdoctor. Diğer arkadaşlarada anlattım yorumları okursanız ilk gebeliğimde bu şekilde öğrendim benim aklımı karıştıran regl ertesi yumurtlamam olmaz herhalde bir de kürtaj durumu var ama 2 ay reglide gördüm beta sıfırlanır herhald ebilemigoeım
Test yapmadın mııııKiyamam ya insallah olur cnm bnde de bi belirti yok var ya arada bel agrim var o kadar kasik agrim vs cok az nadir onu da saymiom dhhdhdh bat 14 u
Kiz cikmaz ki daha 8 gun varTest yapmadın mıııı
Hiç benden ders almamışsın kuzu sjshsjsjjs geçen ay anasını ağlatmıştım testlerin sjsjsjsjKiz cikmaz ki daha 8 gun var
Ahahhaa biliyorum esin eczaci miydi surekli test getiriyor demistinHiç benden ders almamışsın kuzu sjshsjsjjs geçen ay anasını ağlatmıştım testlerin sjsjsjsj
Ahahahah yok kız benim eşim polis memuru sjsjsjsj nöbetten gelirken alıyodu garibimAhahhaa biliyorum esin eczaci miydi surekli test getiriyor demistin
O zmn bn yanlis hatirliyorum surekli aliyor diye fln diyodun o kadar cok msj okudum ki hatlar karisti shhshs hicbir belirtim yok ama senin ne belirtilerin vardiAhahahah yok kız benim eşim polis memuru sjsjsjsj nöbetten gelirken alıyodu garibim![]()
Aşkım benim yumurtlama günlerimde çok gazım vardı 1 hafta kadar sürdü. Sonra geçti kendimi dinliyorum hiç bişey yok. Allah allah diyorum ne oldu bişey oldu ama nee. Regle 2-3 gün kalaya kadar devam ettim test yapmaya son 2 gün kala silik bi çizgi gördüm 2 saat arayla daha belirgin olmaya başladı. Kan verdim 6.88 çıktı çok erken dediler o yüzden değer bu kadar düşük dediler. Kasıklarımda çok sancı oluyodu. Sağ böbreğim çok sancılanıyordu mesela. Göğüsümde damarlar belirginleşmişti. Uyku hali mide bulantısı hiç olmadı. Ama belim çok fenaydı. 1 hafta geçti tabi bu arada kan verdim değerim düştükçe düştü ama regl olamadım. 1 hafta sonra regl oldum.O zmn bn yanlis hatirliyorum surekli aliyor diye fln diyodun o kadar cok msj okudum ki hatlar karisti shhshs hicbir belirtim yok ama senin ne belirtilerin vardi
Valla bende de bi belirti yok dedigin gibi akinti vs sadece arada bel agrim var o kadar onceki aylar kasiklari vs cok agrirdiAşkım benim yumurtlama günlerimde çok gazım vardı 1 hafta kadar sürdü. Sonra geçti kendimi dinliyorum hiç bişey yok. Allah allah diyorum ne oldu bişey oldu ama nee. Regle 2-3 gün kalaya kadar devam ettim test yapmaya son 2 gün kala silik bi çizgi gördüm 2 saat arayla daha belirgin olmaya başladı. Kan verdim 6.88 çıktı çok erken dediler o yüzden değer bu kadar düşük dediler. Kasıklarımda çok sancı oluyodu. Sağ böbreğim çok sancılanıyordu mesela. Göğüsümde damarlar belirginleşmişti. Uyku hali mide bulantısı hiç olmadı. Ama belim çok fenaydı. 1 hafta geçti tabi bu arada kan verdim değerim düştükçe düştü ama regl olamadım. 1 hafta sonra regl oldum.
Rabbim kalbinden geçenin daha güzelini nasip etsin kuzuValla bende de bi belirti yok dedigin gibi akinti vs sadece arada bel agrim var o kadar onceki aylar kasiklari vs cok agrirdi
Amin cnm insallah cumlemize nasip etsin beklemek çok sıkıcı hemen belli olsa shdhhsRabbim kalbinden geçenin daha güzelini nasip etsin kuzu
Üfff keşkeeAmin cnm insallah cumlemize nasip etsin beklemek çok sıkıcı hemen belli olsa shdhhs
Ben gebelik degil de ovulasyon denemek istiyorum yaÜfff keşkee![]()
Ben bu ay denedim uygulamayla arasında 2 gün fark vardı. Uygulama 4-5-6 gösteriyordu. Ben 1-2-3 de pik gördüm. Hele 3 eylüldeki zirveydiBen gebelik degil de ovulasyon denemek istiyorum ya