- 7 Eylül 2024
- 159
- 39
- 18
- 32
- Konu Sahibi kutupyildizi123
-
Ovulasyon testımı gebelık testımı buLütfen birileri görsün
Gebelik testi canımOvulasyon testımı gebelık testımı bu
Silik görüyorum canım sankı burda kalitede düşüyoGebelik testi canım
Evet canım fotoğrafta kalite düşüyor. Elimde bakınca bariz gözüküyor ikinci çizgi ama dediğim gibi yanılttı daha önce deSilik görüyorum canım sankı burda kalitede düşüyo
Ne kadar var adeteEvet canım fotoğrafta kalite düşüyor. Elimde bakınca bariz gözüküyor ikinci çizgi ama dediğim gibi yanılttı daha önce de
6günNe kadar var adete
Çok varmış daha bekle bıraz oyle yap tıne cıkarsa hatta daha koyu cıkması lazım hemen kan testı var hakkında hayırlısı olur inşallah
Sağ ol canım benim Allah razı olsun yarın sabah yine deneyeceğim inşallahÇok varmış daha bekle bıraz oyle yap tıne cıkarsa hatta daha koyu cıkması lazım hemen kan testı var hakkında hayırlısı olur inşallah
Hergun test yaparak da kendını strese sokma bence ama ovulasyonla takıp edebılırsınSağ ol canım benim Allah razı olsun yarın sabah yine deneyeceğim inşallah
Merhaba benim yarın regl günüm bugün ovulasyonun ikinci çizgisi belirgindi. Hamilelik olabilir miÇok varmış daha bekle bıraz oyle yap tıne cıkarsa hatta daha koyu cıkması lazım hemen kan testı var hakkında hayırlısı olur inşallah
O stresi bana sorma zaten canım uzun zamandır bu yüzden yapmıyordum test falan iki ay falan oldu yani bu üçüncü ay dediğim gibi ovülasyon çizgisi koyu görünce adete yakın o yüzden yapmak istedim. Yine başladım o döneme.Hergun test yaparak da kendını strese sokma bence ama ovulasyonla takıp edebılırsın
Ne zamndır istiyorsunuzO stresi bana sorma zaten canım uzun zamandır bu yüzden yapmıyordum test falan iki ay falan oldu yani bu üçüncü ay dediğim gibi ovülasyon çizgisi koyu görünce adete yakın o yüzden yapmak istedim. Yine başladım o döneme.
Olabılır o sekılde ogrenen çok var benım de cumartesıden berı koyu çıkıyoMerhaba benim yarın regl günüm bugün ovulasyonun ikinci çizgisi belirgindi. Hamilelik olabilir mi
Dün biraz silikti bugün koyulaşmış. Google'da regle doğru Lh artışı olabilir yazıyor. Çok da umutlanmak istemiyorum. Allah inşallah isteyenlere nasip etsinOlabılır o sekılde ogrenen çok var benım de cumartesıden berı koyu çıkıyo
1seneden fazla oldu canımNe zamndır istiyorsunuz
Benımde 2 sene oldu doktora gettınızmı1seneden fazla oldu canım
Olan varmış ama ben denıyofum hep sılık çıkıyoduDün biraz silikti bugün koyulaşmış. Google'da regle doğru Lh artışı olabilir yazıyor. Çok da umutlanmak istemiyorum. Allah inşallah isteyenlere nasip etsin
Evet gidiyorum canım iki tane kistim varBenımde 2 sene oldu doktora gettınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?