Gebelik olabilir mi ??

kutupyildizi123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
159
39
18
32
Hanımlar bir şey sormak istiyorum ben normalde adetime yakın ovülasyon testi yaptigimda çok çok silik görünmeyecek gibi olurdu bugün öğle öğlen gibi yaptım aşırı koyu olmasa da diğer zamanlara göre koyuluğu vardı aklıma şüphe düştü. Bir de gün içinde sıvı alımı yapmıştım yarın birkaç saat öncesinde sıvı alımı yapmadan tekrarlayacağım testi. Böyle koyuluk olunca ardından erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama bu test daha önce de bana yalancı pozitif vermişti. Adetime altı gün var bu şekilde olup ovülasyon testi koyulaşmaya başlayınca ya da daha koyulaşır mı bilmiyorum gebelik oluşan var mı??

Eklentiler

• image.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 38
Hergun test yaparak da kendını strese sokma bence ama ovulasyonla takıp edebılırsın
O stresi bana sorma zaten canım uzun zamandır bu yüzden yapmıyordum test falan iki ay falan oldu yani bu üçüncü ay dediğim gibi ovülasyon çizgisi koyu görünce adete yakın o yüzden yapmak istedim. Yine başladım o döneme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…