gurbetsel Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 34 10 3 27 Perşembe 20:23 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetsel #21 Menemenseverim_ .!.: Ben 4 yıllık evliyim ilk gebeliğimi temmuz da yaşadım ve düşük oldu. Aradan 14 ay geçti şuan hamileyim daha dün öğrendim hatta hiç beklemiyordum bile hamile olduğumu Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim vallahi adına inşallah sağ salim alırsın kucağına da
Menemenseverim_ .!.: Ben 4 yıllık evliyim ilk gebeliğimi temmuz da yaşadım ve düşük oldu. Aradan 14 ay geçti şuan hamileyim daha dün öğrendim hatta hiç beklemiyordum bile hamile olduğumu Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim vallahi adına inşallah sağ salim alırsın kucağına da
M Menemenseverim_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2025 73 14 3 28 Perşembe 20:28 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetsel #22 gurbetsel .!.: Ay çok sevindim vallahi adına inşallah sağ salim alırsın kucağına da Genişletmek için tıkla... İnşallah
gurbetsel .!.: Ay çok sevindim vallahi adına inşallah sağ salim alırsın kucağına da Genişletmek için tıkla... İnşallah